Jongste kind in familie heeft grootste kans om miljonair te worden

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Goed nieuws als jij het jongste lid van je familie bent. Uit een onderzoek dat gepubliceerd is in The Sunday Times heeft het jongste kind in de familie de grootste kans om miljonair te worden.

Onderzoekers aan de universiteiten van Birmingham en Reading hebben ontdekt dat de jongste telg in de familie op latere leeftijd meer risico’s durft te nemen op het gebied van ondernemerschap.

Dit resulteert in een hoger percentage succesvolle ondernemers die op hun beurt dus een aanzienlijk grotere kans hebben om miljonair te worden. Of je deze conclusie blindelings moet vertrouwen is de vraag, aangezien het nemen van meer risico’s ook de kans op falen vergroot.

Maar goed, voor het jongste lid van de familie geldt dus: wie niet waagt wie niet wint. En met een beetje geluk zwem je straks in het geld!

kid throwing money gap

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....