batman, vs, joker, fan, film, dying, is, easy
Film & Serie

Dying is Easy: Joker Vs Batman in korte film kijk je hier gratis

De toffe filmmakers van batinthesun hebben een hele mooie korte film gemaakt waarin Batman het opneemt tegen The Joker. Het is een zogenaamde fanfilm die verrassend goed is gelukt. Deze korte film is nu helemaal gratis (ja, echt) te zien op Youtube. 

Joker Vs Batman

Batman is al door vele goede acteurs vertolkt. Van George Clooney tot Christian Bale (onze persoonlijke favoriet), de rol van Batman is een populaire onder sterren. Later deze maand gaan we Ben Affleck, die al vaker Batman heeft gespeeld, opnieuw zien in zijn rol. Dit zal plaats vinden in Justice League.

Daarnaast zal Robert Pattinson over een jaar in The Batman de rol spelen van s’werelds bekendste superheld. De eerste trailer van deze film verscheen vorig jaar al. Er zullen dus meerdere versies van Batman geïntroduceerd worden.

Batman-Dying-Is-Easy-Fan-Film

Fanfilm: Dying is Easy

Jared Leto zal ook terugkeren als The Joker in Justice League. Daarnaast lijkt het dat we nog even moeten wachten voor The Joker terugkeert in een film met Batman. Daar hebben de fans/filmmakers iets op bedacht: een zogenaamde fanfilm, volledig en gratis te zien op Youtube.

Deze fanfilm van Aaron en Sean Schoenke is uitstekend gelukt. Via het Crowdfunding-platform IndieGogo zamelden de broers geld in om een film te maken. Het resultaat is een belachelijk goede film waarbij Batman (Kevin Porter) het opneemt tegen The Joker (Aaron Schoenke). Hieronder is de film gratis te bekijken.