Marina Helena is de beeldschone vriendin van volkszanger John West
Women

Marina Helena is de beeldschone vriendin van volkszanger John West

De Haagse volkszanger John West timmert sinds 2007 hard aan de weg op het podium. Hij wist de top 100 te halen met verschillende hits, en trad in 2012 in de Amsterdam Arena op tijdens de Halftime Show van de Toppers. Hij stopt echter ook veel energie in zijn aantrekkelijke vriendin, en dat is niet geheel onterecht want ze is prachtig. Laten we even kennis maken met de beeldschone Marina Helena.

Vriendin van John West

De aantrekkelijke Marina Helena is sinds 2013 samen met de zanger en hebben twee kinderen samen. De knappe brunette zou prima in ons rijtje met de mooiste brunettes passen, want ze ziet er fantastisch uit. De zanger mag in zijn handen knijpen met zo’n mooie dame naast zich. Ondertussen moet hij zijn aandacht tussen haar en zijn carrière verdelen, want zijn grote doorbraak laat nog even op zich wachten.

Er is niet zoveel over Marina Helena bekend, maar we zouden haar graag beter leren kennen. Met zo’n uiterlijk verdient deze dame het om in de spotlights te staan, misschien kan ze een keer samen met de vriendin van Mart Hoogkamer op de foto, want Jennifer van Ooijen ziet er ook uit om door een ringetje te halen. Wat een mooie meid is dit.

Marina Helena breekt door op Instagram

De knappe Marina heeft ruim 9K volgers op Instagram, en het zou ons niets verbazen als dat aantal snel oploopt. Wij zijn in ieder geval blij met deze aantrekkelijke dame op onze tijdlijn, dus wat ons betreft mag ze vaker voorbijkomen. De brunette is een adembenemende verschijning die een carrière als model zou moeten overwegen, misschien kan ze dan samen met Heidi Klum over de catwalk.

John West is misschien nog niet helemaal doorgebroken in de muziekwereld, maar hij is wel hard op weg om zijn naam te vestigen. Ondertussen heeft hij een sterke vrouw achter zich staan die hem steunt op zijn weg naar de top. Marina Helena zou zomaar de titel van één van zijn hits kunnen zijn, want deze lieftallige dame is een serenade meer dan waard.