Media

Nederlandse topartiest geeft gratis concert waar jij bij kan zijn

jim beam diggy dex welcome sessions
(Foto: Jim Beam Welcome Sessions)

Jim Beam, het bourbonmerk uit de Verenigde Staten, wil het succes van de Welcome Session van vorig jaar nog even dunnetjes over doen. Deze keer brengt de getalenteerde songwriter en rapper Diggy Dex zijn uitzonderlijke muziek naar het podium van de Q-Factory in Amsterdam op 20 september. De Jim Beam Welcome Sessions brengen de magie van muziek naar een intiemere sfeer waar fans, natuurlijk gepaard met een lekker drankje, hun idolen bijna kunnen aanraken.  

Wat zijn de Jim Beam Welcome Sessions?

Zie het als een soort groot huiskamerconcert, de Jim Beam Welcome Sessions. Vorig jaar deelde popgroep Rondé hun muzikale klasse in de Q-Factory en konden de trouwe fans hun zweetdruppels tellen, zo dichtbij mochten ze komen. In zo’n intieme sessie voel je de verbindende factor van muziek in zijn puurste vorm. Een magische avond waar na dit grote succes natuurlijk een vervolg op moest komen. Dat vervolg is nog makkelijker gezegd dan gedaan, want om zo’n topperformance neer te kunnen zetten, moet je van goede huizen komen. Met deze eis in het achterhoofd ging Jim Beam op zoek en kwamen zij bij niemand minder dan Diggy Dex uit.

De alleskunner in termen van muziek heeft een achterban die hem al jaren steunt. Met de Jim Beam Welcome Sessions kunnen deze fans de band met hun favoriete artiest nog eens flink onderstrepen. Terwijl de noten de lucht vullen en de teksten tot leven komen, wordt de magie van muziek gevoeld op een dieper niveau. Het is niet elke dag dat je de kans krijgt om een artiest te ontmoeten die je bewondert en met wie je een intiem moment kunt delen. Dit is wat de Jim Beam Welcome Sessions zo bijzonder maakt; ze bieden een unieke ervaring die verder gaat dan een gewoon concert. Het is een gelegenheid om herinneringen te creëren die je koestert en koestert.

jim-beam-welcome-sessions

Verbinder tussen alle muziekstromingen

Voor de diehard fans van Diggy Dex is dit een kans van onschatbare waarde. We kennen Koen Jansen, zoals de rasartiest echt heet, als een krachtige songwriter waarbij hij met elk woord raak schiet. Daarnaast beschikt hij ook nog eens over uitmuntende rapkwaliteiten. In 2006 maakte hij zijn debuut met het album “Verhalen vanuit de sofa,” maar het was pas in 2010 dat hij bij het grote publiek doorbrak met het aanstekelijke nummer “Slaap lekker (fantastig toch),” samen met Eva de Roovere. Dit nummer schoot naar de top 3 van de hitlijsten in zowel Nederland als België, en sindsdien heeft Diggy Dex zijn naam gevestigd als een getalenteerde artiest en veelgevraagde songwriter.

Nu keert Diggy Dex terug naar de roots van zijn carrière, naar de studio’s van Q-Factory, waar hij zijn band met zijn fans wil versterken tijdens een intiem concert. Hij is enthousiast over de interactie met het publiek en de kans om in deze vertrouwde omgeving op te treden. Voor Diggy Dex is het duidelijk: muziek verbindt, en dat gevoel van samenzijn in de Q-Factory brengt herinneringen terug aan de begindagen van zijn muzikale reis. Een avond met Diggy Dex is niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een reis door de tijd en door zijn passie voor muziek.

jim-beam-welcome-sessions MELD JE NU AAN!

Aanwezig zijn bij de Jim Beam Welcome Sessions?

Om bij dit intieme concert aanwezig te zijn hoef je alleen maar naar www.jimbeam-welcomesessions.nl te gaan en jezelf aan te melden. Maar hier komt het spannende gedeelte: je moet de organisatie overtuigen van waarom jij de grootste fan bent. Is het de tekst van een van zijn nummers die je door moeilijke tijden heeft geholpen? Of heeft Diggy Dex je geïnspireerd op een manier die je leven heeft veranderd? Laat je creativiteit en passie spreken, want dit is jouw kans om je toewijding te laten zien.