Women

Jennifer Lopez viert 53e verjaardag met volledige naaktshoot als traktatie

Jennifer Lopez viert 53e verjaardag met volledige naaktshoot als traktatie

Superster Jennifer Lopez heeft op haar 53ste verjaardag uitdagend uitgepakt met de lancering van een nieuw verzorgingsproduct voor haar cosmeticamerk JLo Beauty. Ze ging hiervoor volledig naakt om het product te promoten. Dat de zangeres er nog fenomenaal uitziet voor haar leeftijd is een understatement. Wij namen even een kijkje.

Een crème voor de billen

Jennifer Lopez is niet alleen wereldberoemd vanwege haar zang- en acteerkwaliteiten, ook haar welgevormde achterwerk is al jaren het onderwerp van gesprek. Het verbaasde haar dat er verschillende crèmes en zalfjes beschikbaar zijn voor het gezicht en de huid, maar voor de billen was er helemaal niets verkrijgbaar. Het is dus een slimme zet van JLo om voor dat specifieke lichaamsdeel een crème op de markt te brengen.

In een interview met People zegt ze dat er veel vraag is naar een speciale crème voor de billen. De zangeres, die bekendstaat om haar goedgevormde derrière, is zelf het ideale promotiemateriaal voor het nieuwe product in haar cosmeticalijn; JLo Body by JLo Beauty Firm + Flaunt Targeted Booty Balm. Om dit product te promoten deed de zangeres een fotoshoot waarin ze volledig naakt te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nails (@tombachik)

Jennifer Lopez volledig uit de kleren

We zagen Jennifer Lopez al eerder voorbijkomen toen ze het internet brak met een topfitte bikini-foto. De tijd lijkt geen vat te hebben op de getalenteerde latina, want ze lijkt er elk jaar alleen maar jonger op te worden. Net zoals bij Sofia Vergara lijkt het alsof de bron van de eeuwige jeugd door de aderen van Zuid-Amerikaanse vrouwen stroomt, want ze zien er alleen maar beter uit naarmate ze ouder worden.

We hebben uiteraard de tijd genomen om het promotiefilmpje, en de foto’s waarop de zangeres naakt te bewonderen is, onder dit artikel te plaatsen. De zangeres weet hoe ze voor haar lichaam moet zorgen, en dat is te zien. Om haar te feliciteren met haar verjaardag en de lancering van haar Booty Balm hebben we de mooiste foto’s van JLo hieronder op een rijtje gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)