Women

Stewardess Jennifer Levi brengt volgers op Instagram naar hogere sferen

jennifer-levi-instagram
(Foto: Instagram @jenniferlevii)

Een lange vliegtuigvlucht kan ongemakkelijk zijn, maar stewardessen zoals Jennifer Levi weten hoe ze passagiers op hun gemak moeten stellen. Deze knappe dame verlegt het liefste zoveel mogelijk grenzen en deelt haar avonturen met haar vele volgers op social media. Hoewel haar wortels in Nederland liggen, ziet Jennifer de hele wereld als haar thuisbasis. Ze is jong, aantrekkelijk en barst van de ambities. Maak kennis met deze spontane stewardess in opleiding.

Influencer en stewardess in opleiding

Jennifer Levi heeft er een sport van gemaakt om haar dromen na te jagen. De 20-jarige influencer is geboren in Hellevoetsluis, maar woont tegenwoordig in Hoofddorp. Dat komt goed uit, want ze heeft haar pijlen gericht op een carrière in de luchtvaart en Schiphol ligt onder de rook van haar huidige woonplaats. Jennifer zoekt het graag hogerop, daarom is ze op dit moment een stewardess in opleiding.

Nederlandse stewardessen doen het goed. Het zou zomaar kunnen dat de energieke influencer een collega van Chelsey Emily gaat worden, die ook hard aan de weg timmert als influencer op het gebied van reizen. De ontembare drang naar avontuur zorgt ervoor dat Jennifer nooit stil zit. Ze heeft op jonge leeftijd al veel van de wereld gezien, maar ze is van plan om elke uithoek van de wereld te verkennen.

jennifer-levi-instagram

Jennifer Levi slaat vleugels uit op Instagram

Jennifer Levi gooit hoge ogen met haar uiterlijk, want ze wordt door 83,4 fans op Instagram gevolgd, waar rapper Lil Kleine er een van is. Deze dame heeft naast haar opleiding tot stewardess ook tijd om zichzelf op social media te laten zien, want ze deelt kiekjes die niet zouden misstaan in het portfolio van een model. Ze laat weten dat ze haar dromen graag najaagt terwijl ze sushi eet, haar favoriete lekkernij. Zou dat de reden zijn waarom een reis naar Japan op haar bucketlist staat?

Jennifer Levi neemt regelmatig de tijd om tussen al haar bezigheden door haar hobby’s uit te voeren. Haar artistieke inborst komt tot leven in de tekeningen die ze maakt, want dat is haar favoriete manier van ontspannen. Deze stewardess in opleiding verdient zeker een plekje tussen de mooiste vrouwen van Nederland, want voor deze stewardess zullen de meeste mannen graag een extra reis boeken.

jennifer-levi-instagram

jennifer-levi-instagram

jennifer-levi-instagram

jennifer-levi-instagram

jennifer-levi-instagram

jennifer-levi-instagram