Women

Jennifer Hoffman showt foto van naar eigen zeggen “volle jopen”

Jennifer Hofman volle jopen foto instagram

Jennifer Hoffman verrijkt onze televisie al jaren door haar hoofdrollen in bekende films en series. De actrice kan ook presenteren, maar neemt zo nu en dan ook een fotoshoot aan. Ze deelde onlangs een throwback foto op Instagram waarop we haar in een badpak kunnen bewonderen. De blondine plaatste er een opmerkelijke caption bij, dus nemen we even wat gas terug om de Instagram-post eens goed te bekijken.

Actrice en presentatrice

Jennifer Hoffman werd 42 jaar geleden geboren in Gouda, en wist al op jonge leeftijd dat ze beroemd wilde worden. Op 19-jarige leeftijd had ze haar eerste rol te pakken, in de serie Westenwind. Er volgden nog meer rollen, maar ze deed ondertussen ook mee aan competitieve shows, zo was ze bijvoorbeeld te zien in het programma Crazy 88, waar ook Nicolette Kluijver aan meedeed.

Jennifer maakte haar debuut in de filmwereld toen ze een rol kreeg in de film Spion van Oranje. Naast haar werkzaamheden als actrice is ze ook regelmatig te zien in spelshows, zoals Wie is de Mol? en muziekquiz Doe Maar Normaal. De knappe blondine speelde later de rol van Hannah in de populaire serie De Luizenmoeder, maar presenteert sinds 2020 het programma 3 op reis.

Jennifer Hoffman laat volle jopen zien op Instagram

De knappe blonde presentatrice deelde onlangs een foto op Instagram waarop ze in een laag uitgesneden badpak geniet van een verfrissende wandeling in het water. Het is een throwback foto waarop ze poseert voor Jan Magazine, een platform voor 30+ vrouwen. Inmiddels is Jennifer 42, en kan dus zonder twijfel in ons rijtje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar worden geplaatst.

In de caption lezen we dat Jennifer het heeft over haar ‘volle jopen’ die prominent op de foto zijn te zien. De blondine ziet er nog steeds oogverblindend uit, en daar zijn haar volgers het ongetwijfeld mee eens. De actrice is binnenkort naast acteur Frank Lammers te zien in de film All Inclusive, dus mogen we haar weer bewonderen op het witte doek. Tot die tijd moeten we het doen met de prachtige foto’s die ze op haar Instagram account plaatst.