Jennifer Dijkstra instagram
Women

Jennifer Dijkstra is een prachtige blondine uit Friesland

Er lopen veel mooie dames rond in ons kleine kikkerlandje. Vooral Friesland staat bekend als de provincie waar waanzinnig knappe vrouwen vandaan komen. De aantrekkelijke Jennifer Dijkstra hoort zeker in het rijtje met de mooiste blondines van ons land. Ze timmert hard aan de weg op social media, en daar helpen we haar graag een handje bij.

Influencer en fitgirl

Deze blonde powervrouw is werkzaam bij een bouwbedrijf, dus deze beauty staat haar mannetje wel. In haar vrije tijd is deze dame veel in de sportschool te vinden, dezelfde plek waar Naomy van Beem ook dagelijks te vinden is. Jennifer komt uit Harkema, een dorpje in Friesland. Er komen veel mooie en succesvolle vrouwen uit deze provincie, Doutzen Kroes zag er bijvoorbeeld het levenslicht.

De knappe Sylvana IJsselmuiden is ook geboren in Friesland, evenals Suzanne Schulting. We kunnen dus vaststellen dat in deze noordelijke provincie van ons land de mooiste vrouwen van Nederland worden geboren. Jennifer Dijkstra heeft alles in zich om de top te bereiken. Ze heeft een sprankelende uitstraling en een prachtig figuur, dus het zou ons niets verbazen als ze een modellencarrière ambieert.

Jennifer Dijkstra betovert Instagram met haar looks

Als de blondine niet bezig is met sporten en werken dan gaat ze graag gezellig uit eten, of vliegt ze het liefste naar een verre en tropische vakantiebestemming. Zo was ze afgelopen zomer haar kleurtje aan het bijwerken op het zonnige Curaçao, het eiland waar zangeres Maan ook in de vakantieperiode was te vinden. We kunnen aan haar foto’s zien dat Jennifer alles uit het leven haalt.

Ze geniet volop van het leven, en laat haar 18,6K Instagram volgers meegenieten van haar avonturen. De knappe blondine deelt ook regelmatig foto’s waarop ze in lingerie poseert. Zo was ze onlangs nog in een setje van lingeriemerk Hunkemöller te bewonderen, het merk waar Lies Zhara ook regelmatig mee samenwerkt. Het zou ons niets verbazen als we Jennifer vaker op onze tijdlijn voorbij gaan zien komen, want ze is geboren voor de camera.