jennifer aniston fotoshoot hollywood reporter
Women

52-jarige Jennifer Aniston toont haar topfitte lichaam in nieuwe fotoshoot

We kennen Jennifer Aniston allemaal van de populaire serie Friends. Sinds die serie is Aniston eigenlijk niet meer weg te denken uit Hollywood. Deze prachtige babe is inmiddels al 52 jaar, maar heeft nog steeds het goddelijke lichaam van een 25-jarige. Voor ‘Hollywood Reporter’ deed ze een shoot die wij met jullie moesten delen.

Jennifer Aniston schijnt al 25 jaar op het scherm

Aniston blijft een prachtige vrouw. Het is inmiddels al 25 jaar geleden dat ze wereldberoemd werd door de serie Friends. Onlangs werd er een reünie opgenomen en uitgezonden van deze iconische serie. De reünie ging Jennifer Aniston niet in de koude kleren zitten. De actrice moest tijdens de opnames zelfs af en toe van de set weglopen omdat het haar te veel werd.

Dit, en vele andere zaken, vertelde ze aan The Hollywood Reporter. Het bekende Amerikaanse magazine hield een interview en fotoshoot met de megaster, waarin ze heel openhartig is en zichzelf bloot geeft. Zowel letterlijk als figuurlijk. De fotoshoot laat namelijk zien hoe topfit de superster nog steeds is.

Nieuwe fotoshot voor ‘Hollywood Reporter’

Deze fotoshoot laat wederom zien dat leeftijd slechts een getal is. Tuurlijk zal ze make-up op hebben en heeft ze alle middelen om mega gezond te leven. Toch nemen we onze petjes af voor de looks van deze babe. Hollywood Reporter vond het  dan ook de hoogste tijd voor een nieuwe shoot met de actrice.

Deze shoot, inclusief interview, stond onder andere in het teken van The Morning Show. In deze show op Apple kun je Jennifer bewonderen, als je geen genoeg van haar krijgt. Volgend jaar zal Muder Mystery 2 verschijnen op Netflix, ook hier kun je genieten van de actrice. Hieronder de beelden van de fotoshoot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston)