Nederlands lingeriemodel Jeff Bogaers heeft de mooiste blauwe ogen
Women

Nederlands lingeriemodel Jeff Bogaers heeft de mooiste blauwe ogen

Sommige vrouwen doen een fotoshoot en blijven hangen in je onderbewuste. De mooie Jeff Bogaers deed een tijdje terug een fotoshoot voor lingeriemerk Tisja Damen, waarvan de prachtige foto’s nog steeds als heldere sterren op het internet bewegen. Jeff is een aantrekkelijke vrouw die wij graag even op willen poetsen voor onze collectie, dus we zetten haar even op een gedecoreerd voetstuk.

Een lingeriemodel naar ons hart

De Amsterdamse Jeff Bogaers werkt samen met verschillende mode- en management bureaus en wordt net zoals Doutzen Kroes regelmatig door Hunkemöller gevraagd om de mooiste setjes aan te trekken. Ook Calvin Klein weet de mooie Jeff regelmatig te vinden. We kunnen dus vaststellen dat de blondine een model is waar modehuizen graag een camera op richten, zodat hun kleding het beste tot zijn recht komt.

Lingeriemodellen zoals Jeff Bogaers en Kim Feenstra zien we graag voorbij komen, dus geven we onze ogen goed de kost wanneer we weer een paar prachtige foto’s voorbij zien komen. Zo te zien heeft Jeff vaker voor de camera gestaan, want ze poseert alsof ze ervoor geboren is. Ze staat al jaren in de FHM500, waarvan de top 10 momenteel wordt aangevoerd door de prachtige Abbey Hoes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J E F F B O G A E R S (@jeffbogaers)

Jeff Bogaers is een beeldschone hit op Instagram

Jeff staat graag in de belangstelling, en daar helpen we haar graag een paar handjes bij. Haar prachtige looks zullen haar hier zeker bij helpen, want ze is een beeldschone dame. Wij hopen dat we haar vaker mogen bewonderen. Ze weet met haar betoverende uiterlijk in elk geval de aandacht te grijpen.

Jeff Bogaers heeft op het moment van schrijven maar liefst 37.9K volgers op Instagram, die haar ongetwijfeld allemaal even mooi vinden. We hebben een reeks aantrekkelijke foto’s van Jeff verzameld en ze hieronder voor jullie netjes op een rijtje gezet. Geniet van het uitzicht!