Living

Jeff Bezos betaalt $600.000 huur per maand voor deze bizarre villa

jeff-bezos-villa-half-miljoen-huur

In de kustplaats Malibu huurt Jeff Bezos, de oprichter van Amazon en een van ’s werelds rijkste mensen, een adembenemend huis. Samen met zijn partner, Lauren Sanchez, hebben ze een exclusieve plek gevonden om te verblijven terwijl hun indrukwekkende nieuwe woning in Beverly Hills wordt voltooid. De kosten om hierin te verblijven? Meer dan een half miljoen euro per maand.

Tijdelijk huis van Jeff Bezos

Dit tijdelijke toevluchtsoord is geen gewoon huis – het is het eigendom van de wereldberoemde saxofonist Kenny G en heeft alles wat je je maar kunt wensen, en meer. Gelegen op een uitgestrekt perceel van 2,5 hectare, is een schitterend zwembad en een adembenemend uitzicht op de oceaan te vinden. Het interieur van het huis is net zo indrukwekkend als de buitenkant.

Met een volledig uitgeruste filmzaal kunnen Jeff Bezos en Sanchez genieten van een privé-bioscoop zonder het huis te verlaten. Voor de creatieve geesten van het echtpaar is er zelfs een opnamestudio waar ze hun artistieke talenten kunnen verkennen en nieuwe projecten kunnen ontwikkelen. Het echtpaar heeft zelfs hun eigen meubels meegenomen om het huis persoonlijker te maken en te voorzien van hun eigen stijl.

jeff bezos huurt villa

Enorm groot gastenverblijf

Als er gasten langskomen, hoeven ze zich geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Het huis beschikt over een bizar gastenverblijf van 325m² zodat vrienden en familie kunnen genieten van dezelfde luxe en privacy als Bezos en Sanchez zelf ervaren. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook exclusieve toegang tot het nabijgelegen Little Dume Beach, waar ze kunnen ontspannen en genieten van de zon op een van de meest exclusieve stranden van Malibu.

Hoewel het huren van dit meesterwerk een aanzienlijke $600.000, zo’n €550.000 per maand kost, is dat voor Bezos slechts een kleinigheid. Jeff Bezos zijn vermogen is meer dan €125 miljard, waardoor hij zich dit meer prima kan veroorloven om in deze tijdelijke luxe te wonen. Terwijl ze wachten op de voltooiing van hun enorme huis, zullen ze vast en zeker niet verkeerd zitten in dit tijdelijke optrekje. dure gehuurde villa jeff bezos