Life

Waarom je zus de belangrijkste persoon in je leven is

Je zus belangrijkste persoon
(Foto: @moniquesmit_insta) Jan Smit samen met zus Monique Smit

Als je gevraagd zou worden om de belangrijkste persoon in je leven te noemen, zou je waarschijnlijk je moeder, vader of je beste vriend noemen. Maar onderschat nooit de waarde van een geweldige band met je zus. Heb jij een zus? Heb jij een goede relatie met haar, dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Hier zijn 4 redenen waarom je zus de belangrijkste persoon in je leven is.

4. Ze is je vertrouweling die je helemaal begrijpt

Waar je ouders bijvoorbeeld niet snappen hoe dating apps werken, begrijpt je zus het allemaal. Als je advies nodig hebt, wil je iemand die van nature kan meevoelen. Gelukkig voor jou begrijpt je zus het helemaal en geeft ze je het advies waar je op hoopte.

Als je ruzie hebt, proberen je vrienden misschien de vredestichters te zijn. Dat kan frustrerend zijn. Maar je zus heeft geen banden met iemand anders dan met jou, dus ze zal altijd aan jouw kant staan. Ze is het ultieme klankbord wanneer je even wilt stoom afblazen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniel Meis (@drmeis)

3. Ze is genadeloos eerlijk

De waarheid kan soms pijn doen en je luistert misschien liever naar vrienden die beleefd zeggen wat je wilt horen. maar je hebt de waarheid soms echt nodig in het leven. Die ongefilterde, meedogenloze eerlijkheid krijg je waarschijnlijk van niemand anders in je leven dan van je zus, en dat is soms confronterend, maar helpt je vrijwel altijd verder.

2. Ze is er altijd geweest en verdwijnt niet zomaar

Je zus en jij zijn samen opgegroeid. Misschien was je jaloers omdat ze een grotere kamer had, maar ze was er altijd. Sinds jullie kinderen waren, wist je dat je haar kon benaderen voor alles, en dat is nog steeds waar in je volwassen leven. Je zus is als de geweldige sidekick waar je altijd op terug kunt vallen voor hulp.

Vriendschappen komen en gaan, maar van je familie, en vooral je zus kom je nooit af. Ze is voor altijd een cruciaal onderdeel van je leven. Zelfs als je ouder wordt, gaat verhuizen of je verliest zelfs geliefden, maar je zus zal altijd voor je klaarstaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sinds 28-08-2016 (@thehazesfamily)

1. Ze heeft jouw genen

Niemand begrijpt je goed als je zus . Het delen van genen betekent dat je life hacks kunt delen die alleen werken voor jou en je directe familie. Je neemt misschien als vanzelfsprekend aan dat je zus er is. Maak die fout niet langer en erken hoeveel ze voor je betekent.