Je kunt nu in deze Jungle Bubble slapen in Thailand omringd door Olifanten
Travel

Je kunt nu in deze Thaise ‘Jungle Bubble’ slapen omringd door geredde Olifanten

Het Anantara Golden Triangle Olifanten kamp & resort in Noord-Thailand geeft ‘dicht bij de natuur’ een nieuwe dimensie. Dit prachtige resort gaat helemaal viraal dankzij de luxe bubble suites, ook wel Jungle Bubbles genoemd. Deze bubbles staan midden in de jungle, in een omgeving waar geredde olifanten rondlopen.

Je wordt in dit resort dus wakker gemaakt door rondlopende olifanten. Deze olifanten zijn gered uit vreselijke situaties. Er wordt veel misbruik gemaakt van olifanten in Thailand om deze op verkeerde manieren te gebruiken voor toeristische attracties. Ze worden gered en naar het Anantara kamp gebracht waar ze verzorgd worden en weer alle liefde krijgen die ze verdienen.

Je slaapt in hele comfortabele bubble suites, met air-conditioning, een kingsize bed en een woon gedeelte. Als je s’nachts naar het toilet moet hoef je niet de jungle door te kruipen, de suites hebben ook een luxe toilet en douche. Ook eten kan besteld worden zodat je lekker in je bubbel kan blijven zitten. Maar uiteraard kun je ook onder begeleiding de jungle in en de olifanten verzorgen.

Als je zelf je steentje wilt bijdragen kun je samen met een bioloog op pad gaan. Je komt meer te leren over de olifanten en je kunt ze verzorgen en eten geven. Er leven momenteel 60 geredde olifanten in het kamp. Ben je van plan om hier een nachtje te verblijven? Dan kun je hier een nachtje boeken. Het kost $585 per nacht voor 2 personen. Bekijk de adembenemende foto’s hieronder.

Je kunt nu in deze Jungle Bubble slapen in Thailand omringd door Olifanten1

Je kunt nu in deze Jungle Bubble slapen in Thailand omringd door Olifanten2

Je kunt nu in deze Jungle Bubble slapen in Thailand omringd door Olifanten3