Je kunt nu net Noorderlicht ervaren vanuit een luchtballon
Travel

Je kunt nu het Noorderlicht ervaren vanuit een luchtballon

Het Noorderlicht ervaren staat bij ons toch wel hoog op de bucketlist. Daarnaast leek het Manly heel erg tof om een keer een luchtballon tocht te maken. En wat nou als je deze twee dingen combineert? Dit kan vanaf nu namelijk in het Zweedse Lapland. Epische ervaring! 

De ervaring wordt mogelijk gemaakt door Aurora Safari Camp. Tijdens een tocht met de Aurora Air Balloon, die tot wel 40 meter de lucht in gaat, blijf je zweven in de lucht dankzij het Arctische ijs waar de ballon aan verankerd is. Met maximaal zes personen kun je deze ervaring boeken en er wordt aangeraden om geen kinderen onder de zes jaar oud mee te nemen.

Het zien van het Noorderlicht is natuurlijk nooit 100% verzekerd. Maar mocht je geluk hebben is dit de meest unieke ervaring die we ons kunnen bedenken. Tussen de sterren zwevend het groene licht aanschouwen. Dit moet wel voelen als een perfecte droom. De eerste boeking zal plaatsvinden in december 2020. Vanaf Mei kun je jouw ervaring gaan boeken dus vergeet dit niet in je agenda te noteren. Met wie wil jij dit meemaken?