Style

De mannelijke en sportieve horloges van filmster Jason Statham

Jason Statham horloges

Jason Statham staat naast zijn actiefilms ook bekend om zijn zorgvuldig geselecteerde outfits. Daar horen ook mooie horloges bij en de steracteur bezit dan ook een aantal stijlvolle en spraakmakende exemplaren. Welke horloge modellen dat zijn? Je leest het hieronder.

De masculiene horloge stijl van Jason Statham

Jason Statham hoeven we nauwelijks te introduceren. De reeks misdaad- en actiefilms waarin hij acteerde – en vaak zijn eigen stunts deed – is lang. Daarnaast staat hij bekend als zeer sportief. Naast het beoefenen van verschillende vechtsporten was hij fanatiek voetballer en duiker.

Hij staat ook bekend als iemand die zijn kleding en accessoires zorgvuldig uitkiest. Zijn stijl wordt door kenners omschreven als mannelijk, sportief en toegankelijk. Daarnaast is hij gek op horloges, die perfect bij zijn stijl passen. Hij bezit een prachtige collectie; we zetten de opvallendste klokjes van Statham voor je op een rij.

Patek Philippe Nautilus 5980

De Patek Philippe Nautilus 5980 is één van de meer chique horloges die de actiefilmheld bezit. De Nautilus heeft een smaakvolle zwarte cijferplaat met roségouden uurmarkeringen. Kenners zien aan  referentienummer  5980/1R dat het in 2013 werd gemaakt.

Het groeide uit tot één van de meest gewaardeerde Patek Philippe horloges.  Het horloge kostte Statham destijd zo’n 97.500 dollar. Geen slechte investering, als je weet dat de huidige marktprijs rond de 300.000 dollar ligt.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Panerai Luminor 1950 3 Days GMT

Dit horloge is een voor de hand liggende keuze voor een acteur in actiefilms. Het schijnt dat vrijwel alle Hollywood actiefilm acteurs er minimaal eentje hebben. Panerai staat dan ook bekend als maker van de meest robuuste high-end horloges op de markt.

Je kunt Statham met Panerai horloges bewonderen in onder andere The Transporter 2, en The Fast and the Furious 8. De Panaeria Lunimor 1950 3 Days GMT is ene favoriet van Statham. Je kunt er onder andere tot 300 meter diep mee duiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Passione tictoc (@passionetictoc)

Jaeger LeCoultre Master Compressor Valentino Rossi

Een ander horloge dat perfect past bij Stathams imago is de speciale Valentino Rossi editie van de Jaeger LeCoultre Master Compressor. Dit horloge is zoals je waarschijnlijk al vermoedde, genoemd naar de Italiaanse motorlegende Valentino Rossi. Het robuuste horloge levert is een masterclass in het ontwerpen van sportieve horloges en levert dezelfde high-speed precision als zijn naamgever.

Jason Statham horloges

Rolex Explorer II Steve McQueen Vintage Watch

Elke gefortuneerde verzamelaar bezit één of meerdere klokjes van het meest prestigieuze horlogemerk van allemaal: dan hebben we het natuurlijk over Rolex. Statham bezit er meerdere, waaronder deze zeer bijzondere en exclusieve Rolex Explorer II, genoemd naar de legendarische acteur Steve McQueen. Het horloge is een ode aan de  mannelijke, robuuste uitstraling, die past perfect bij Statham.

Jason Statham horloges

Rolex Submariner Cerachrom Bezel No Date

Over legendarisch gesproken, op die titel mag ook de Rolex Submariner aanspraak maken. Jason Statham bezit de Cerachrom Bezel No Date editie. Dit horloge draagt hij in enkele van zijn films, waaronder Parker uit 2013.

De Rolex Submariner heet in kenners kringen een classic all-around luxury timepiece en dat is natuurlijk niet voor niets. Niet alleen Statham is gek op dit horloge. Andere Submariner modellen waren bijvoorbeeld ook in meerdere James Bond-films te zien, zoals Dr. No, Goldfinger en Thunderball.

Jason Statham horloges