Film & Serie

Alle James Bond films vanaf vandaag te zien op Amazon Prime

james bond films

De volledige James Bond-saga zal in zijn geheel beschikbaar zijn voor alle fans op Amazon Prime. De streamingdienst heeft het nieuws wat we allemaal wilde horen in een reactie bevestigd: vanaf vandaag alle James Bond films te zien op Amazon Prime.

James Bond als 007

James Bond films zijn al decennialang steunpilaren in de filmwereld. Maar welke James Bond film is de beste van allemaal? Deze vragen worden al jarenlang door fans op het internet beantwoord, met meningen die sterk verschillen. Wij denken dat het ligt aan het jaar waarin je geboren bent.

Maar om voor eens en altijd een antwoord te krijgen op die vraag, kan je binnenkort op Amazon Prime alle James Bond films die ooit zijn gemaakt terugkijken. Zo kan je voor jezelf bepalen welke Bond het meeste indruk op je heeft gemaakt, en welke film je persoonlijk de beste vond.

james bond films

Alle James Bond films te zien op Amazon Prime

De collectie neemt ons mee van Sean Connery in ‘Dr. No’ tot de laatste film van Daniel Craig, No Time To Die. Alle films worden vandaag, op 30 mei, uitgebracht, waarbij Prime Video bevestigt dat ze voor een “beperkte tijd” beschikbaar zullen zijn. Hoe lang dit precies gaat zijn is onduidelijk.

En daarbij is de meest recente, No Time To Die, twaalf maanden te zien. Slechts twee Bond-films zullen niet in de collectie worden opgenomen: de versie van Casino Royale uit 1967 en Never Say Never Again. De reden hiervoor is omdat deze twee films uit het Bond-universum niet door EON Productions zijn geproduceerd.

Overzicht James Bond films met iMDB-score

james bond films

Films en series op Amazon Prime

Op zoek naar meer leuke films en series op Amazon Prime? In dat geval is er nog genoeg te beleven op de Amerikaanse streamingdienst. Wij maken wekelijks een selectie van de beste titels die je kan toevoegen aan je kijklijst. Lees daarom ook eens één van de onderstaande artikelen: