Media

Jaimie Vaes laat temperaturen stijgen met pikante foto’s op Insta

Jaimie Vaes laat temperaturen stijgen met pikante fotos op Insta

Iedereen kent Jaimie Vaes als de ex-vriendin van rapper Lil Kleine, maar deze dame heeft meer in haar mars. Ze is een invloedrijke influencer, presenteert programma’s, en ze is een veelgevraagd model. Ze heeft een grote trouwe fanbase die haar openlijk steunt in alles wat er in haar leven gebeurt. De likes en comments op haar Instagram-posts onderstrepen dit. Ze plaatste onlangs een foto waarop ze laat zien dat ze social media nog steeds kan verhitten.

Influencer en presentatrice

Jaimie Vaes werd in augustus 1989 geboren in Den Haag, maar woonde enige tijd op Ibiza. In mei 2017 werd bekend dat de styliste een relatie had met Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil Kleine. De twee kregen in 2019 een zoontje samen. Jorik en Jaimie hadden een tumultueuze relatie, dat in 2022 een dieptepunt kende toen op camerabeelden was te zien hoe Jorik haar mishandelde. Hij klemde haar hoofd tussen een autodeur, iets wat in Nederland tot veel verontwaardiging leidde.

Jaimie Vaes verbrak in 2022 de relatie en besloot om alleen verder te gaan. Ze heeft mede dankzij haar relatie met Lil Kleine haar carrière op social media een boost kunnen geven. Ze is inmiddels zelf een bekende Nederlander, en heeft programma’s gepresenteerd. Zo was ze op MTV te zien in het programma Just Tattoo of Us, en heeft ze haar eigen realityserie gehad op Discovery+: Jaimie: In the Vaes Lane. 

Jaimie Vaes brengt vuur naar Instagram

Jamie Vaes zit zeker niet stil. Ze is zeer actief op de socials, en werkt als columnist voor Grazia. Op de onderstaande foto zien we Jaimie terwijl ze in zwemkleding poseert voor de camera. Ze is net zoals Juultje Tieleman een liefhebster van zon, zee en strand, dus een bikini is haar niet vreemd. Ze laat aan haar 390K volgers zien dat ze overduidelijk weer goed in haar vel zit, want de influencer straalt op deze foto.

Het is duidelijk dat Jaimie weer volop van het leven geniet. Ze gaat graag op vakantie, en pakt dan het liefste een terrasje. Ze was enige tijd geleden weer op Ibiza te vinden, het eiland waar Yolanthe Cabau vandaan komt. Het is de favoriete vakantiebestemming van Jaimie want ze is er vaak te vinden. Ze deelt haar uitstapjes graag met haar volgers op Instagram en dat levert vaak spectaculaire kiekjes op.