Women

Foto’s: Jaimie Vaes uit de kleren voor Playboy

jaimie-vaes-playboy
Foto: Instagram (@jaimievaes)

Jaimie Vaes (33), de bekende ex-vriendin van zanger Lil Kleine, toont haar schoonheid en gaat uit de kleren voor magazine ‘Playboy’. Dit stond voor mevrouw Vaes altijd al op de bucketlist. Het is volgens haar een droom die uitkomt. Het is voor het eerst in tien jaar tijd dat er een bekende Nederlander op de cover en naakt in het blad staat.

Jaimie Vaes in Playboy

Nu het uit is met Jorik, aka Lil Kleine, is het eindelijk tijd voor haar om in het blad te poseren. Dit had nooit gekund toen ze nog een relatie hadden zegt ze. “Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten.” Nu zijn er dus geen hindernissen om de Playboy van haar bucketlist af te vinken.

Playboy trok altijd al de aandacht van Jaimie Vaes. “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in ‘Playboy’ te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten.”

Eerste beelden van de shoot

Jaimie is de eerste BN’er sinds 2013 die naakt in het blad staat. Toen waren het Tatjana Šimić, Katja Schuurman en Bridget Maasland die hun schoonheid vertoonden in het bekende magazine. Volgens Playboy komen er in de toekomst weer meer shoots aan met bekende Nederlanders. Volgens hoofdredacteur Niek Stolker zitten ze midden in onderhandelingen met verschillende BN’ers.

De cover is inmiddels bekend en we houden jullie niet langer in spanning. De cover van de nieuwe Playboy met Jaimie in de hoofdrol zie je hier. Ga jij hem aanschaffen?