Netflix-serie Jaguar nazi jagers
Film & Serie

Meeslepende Netflix-serie ‘Jaguar’ gaat over bikkelharde nazi-jagers

Netflix blijft maar komen met spannende series met interessante invalshoeken. Deze keer komen ze met een Spaanse serie genaamd Jaguar. In deze veelbelovende serie gaat het over nazi’s die na de oorlog naar Spanje zijn gevlucht. Ze bevinden zich onder de Spaanse elite maar hebben nier door dat er een groep nazi-jagers op de loer ligt.

Jaguar: Spaanse nazi-jagers

De serie zal op 22 september verschijnen. Deze Spaanse Netflix-original gaat schuil onder de naam Jaguar. Deze naam ingekomen vanwege de klopjacht die op de nazi’s plaats heeft gevonden. Een groep holocaust-overlevers heeft namelijk een missie: de beestachtige nazi’s die zich in hun land schuil houden wraken.

Deze wraak gaat niet per se om het omleggen van deze nazi’s. De hunters willen dat de nazi’s berecht worden zoals dat zou horen. De overlevenden van het concentratiekamp Mauthausen slaan de handen ineen om de nazi’s te volgen, te besluipen en op te pakken zodat ze uiteindelijk voor het gerecht terecht komen.

jaguar netflix serie

Steengoede Spaanse cast

Ook de cast is weer om van te smullen. De hoofdrol in Jaguar is voor Isabel, een vrouw die het vooral op één nazi kopstuk heeft gemunt: Skorzeny. Dit monster heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog duizenden Joden vermoord. Een van de andere hoofdrollen wordt gespeeld door Blanca Suárez, zij was eerder in Cable Girls te zien.

Op 22 september zal het eerste seizoen van de serie eindelijk op Netflix verschijnen. Het gaat om acht afleveringen die we in één keer kunnen bingen. Geniet hieronder alvast van de Jaguar trailer: