jägermeister bruis ballen2
Food & Drinks

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt het nog steeds als digestief gebruikt, en staat in de (medicijn)kast van veel Duitse families. Maar nu heeft Jägermeister iets bedacht voor degenen die wel heel veel van het drankje houden.

Voor de echte Jägermeister liefhebbers

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Jägermeister. Je kunt vanaf nu genieten van een heerlijk warm bad met een twist. Jägermeisters limited edition Jäger Bath Bomb maakt zijn zegepralende terugkeer.

jagermeister bruisbal

Deze bruisballen zijn doordrenkt met Jägermeister-aromaten, waaronder anijs, steranijs en jeneverbes, en geeft een zacht gekruide kerstachtige geur aan je bad. In het midden van de bruisballen vind je een huid hydraterende shea boter met gedroogde sinaasappelschil en kaneel.

Het wordt geleverd als onderdeel van een cadeauset, die ook twee kleinere badbommen in de vorm van een kerstboom bevat. Je krijgt dit samen met een fles originele Jägermeister, een 200 ml Jägermeister Cold Brew Koffie en een Jägermeister-bandana. Een goede deal als je het ons vraagt.

Perfect Kerstcadeau

“De ster van de nieuwe cadeauset is een ronde badbom die je badwater feestelijk groen zal kleuren. Ook is deze doordrenkt met verschillende Jägermeister-aromaten, waaronder anijs, steranijs en jeneverbes.

De bath bomb werd eerder dit jaar voor het eerst in beperkte oplage gelanceerd voor 1 April, waarbij de eerste lading binnen enkele uren uitverkocht was. Door de grote vraag besloot Jägermeister de oplage terug te brengen voor de feestdagen.

Jägermeister bruisbal alcohol1