Media

Jade Anna deelt stiekeme hints uit naar haar nieuwe vlam van Ajax

jade-anna-instagram-post
(Foto: Instagram @jadeanna)

Jade Anna heeft de deur van de familie Latooy en van Gio zelf definitief achter haar dichtgetrokken. Maar na deze intense breuk heeft ze haar pijlen gericht op een getalenteerde voetballer van Ajax, en geeft stiekeme hints weg op haar Instagram-pagina.

Niemand minder dan Kenneth Taylor, middenvelder van Ajax, schijnt het nieuwe liefje te zijn van de 19-jarige bloedmooie influencer. Een nieuw showbizzkoppel in de dop, maar in dat stadium zijn we nog niet. Allereerst de stiekeme hints, straks pas de definitieve stempel.

Jade Anna en Kenneth vinden troost bij elkaar

Jade Anna, de charismatische social media-ster met flink wat bijpassende flair, heeft de laatste tijd heel wat aandacht gekregen vanwege haar tumultueuze liefdesleven.

Na de schokkende breuk met Gio, waarbij fans en volgers werden meegesleept in de emotionele achtbaan van hun relatie, leek Jade eindelijk vastbesloten om haar geluk elders te vinden.

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich Kenneth Taylor, de jonge en getalenteerde voetballer van Ajax, die momenteel zijn sporen verdient op het veld. Terwijl Ajax in zwaar weer verkeert gezien de stand van de competitie, lijkt Kenneth in de liefde meer succesvol dan ooit tevoren.

Zijn charme en indrukwekkende voetbaltalent hebben niet alleen de supporters betoverd, maar ook Jade Anna in hun greep gekregen.

jade-anna-instagram-post
(Foto: Instagram @jadeanna)

‘Hi Ken’

De geruchtenmolen begon te draaien toen Jade een cryptische Instagram-post deelde tijdens een Barbie-avond. Het bijschrift luidde simpelweg: ‘Hi Ken’.

Op het eerste gezicht leek het een verwijzing naar Barbie’s adonis Ken, maar voor degenen die op de hoogte zijn van Jade’s romantische escapades, lijkt deze begroeting misschien wel richting haar nieuwe vlam Kenneth te zijn.

Het lijkt erop dat Jade nu al een koosnaampje heeft voor haar nieuwe vlam. Terwijl de fans speculeren over de aard van hun relatie, blijven Jade Anna en Kenneth Taylor het mysterie rond hun liefdesleven voorlopig in stand houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)