Geld & Carrière

Zoveel vraagt 18-jarige influencer Jade Anna voor een samenwerking

Jade Anna bedrag samenwerking

Jade Anna groeide in relatief korte tijd uit tot een van de bekendste influencers op TikTok en YouTube. Hoe meer volgers op social media, des te groter de bedragen die je kunt vragen voor een commerciële deals. Hoe zit dat met Jade Anna? Hoeveel vraagt zij voor één samenwerking?

Zo begon Jade Anna’s carrière

Jade Anna werd geboren op 15 juli 2004 en is dus nu 18 jaar. Toch heeft ze al een aantal jaren ervaring. Ze begon als Forever Jade al op in haar nog jongere jaren met filmpjes maken voor YouTube. Toen op een dag Gio Latooy in een van haar video’s verscheen, zorgde dit voor een enorme boost in haar bekendheid.

De twee werkten daarna vaker samen en dat leidde tot speculaties over een relatie. Gio en Jade speelden daarop in door te doen alsof ze een relatie hadden. Het bleek in eerste instantie om een 1 aprilgrap te gaan, maar later maakte het stel alsnog een relatie bekend. In december 2022 maakten ze bekend dat de relatie weer uit is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Geld verdienen op 3 sociale platformen

Jade Anna is inmiddels zonder Gio uitgegroeid tot een grote speler op social media. Ze heeft een enorm bereik op drie platformen. 1,5 miljoen volgers op TikTok, 914.000 op Instagram en 256.000 abonnees op YouTube. Wat influencers precies verdienen, maken ze meestal niet bekend, maar bij Jade Anna kwam het bedrag dat ze vraagt voor een post boven water.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Dit bedrag vraagt Jade Anna voor een samenwerking

Werd TikTok in de beginjaren nog gezien als een hype voor kinderen, inmiddels hebben de meeste bedrijven wel ontdek dat de app een blijvertje is én een prima platform om meer aandacht en groei te realiseren. Zoals Closetvanval, zij plaatsten onlangs een oproep op TikTok: zij zochten bekende influencers met maat 34, 36 of 38 voor de promotie van hun bedrijf.

Volgers van Jade Anna tagden haar, waarop ze zelf reageerde met de woorden: “Deze lieverd zit vol, en vraagt per post 6000 euro.” Daarmee gaf Jade Anna bewust of onbewust een inkijkje in de verdiensten van een influencer op social media. Een ander inkijkje gaf haar ex Gio. Hij maakte bekend dat hun veelbekeken break-up video op één dag 4,5 duizend euro opleverde.