jacuzzisloep-huren
Media

Met je vrienden op de jacuzzisloep: het ultieme uitje

Kijk, je kunt natuurlijk op een boot gaan zitten en dan een gewone rondtocht doen. Maar dat kan ook nog als je zeventig bent. Of als het écht moet om de romantiek aan te wakkeren. Als je echt een belevenis wilt, ga je gewoon in een drijvende jacuzzi zitten, die je overal over het water vervoert. Het perfecte vriendenuitje! 

De jacuzzisloep brengt je overal heen

Ga gezellig met je vrienden in een ‘jacuzzisloep’. Een wat? Een jacuzzisloep! Dat is inderdaad een  sloep met een jacuzzi erop. Het zal het meest opvallende en unieke uitje zijn voor veel mensen. Op de sloep kunnen zo’n 40 mensen mee, en je vaart vanaf Bodegraven. Niet al die 40 mensen kunnen tegelijk in de jacuzzi, maar 10 mensen kunnen er zeker in.

De jacuzzisloep heeft verwarming, jetstream en verlichting. Hoe warm de jacuzzi zal zijn, hangt af van de buitentemperatuur. De sloep zelf is ook voorzien van een toilet, ijskoude drankjes en een dak, zodat je ook bij slecht weer mee kan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacuzzisloep.nl (@jacuzzisloep.nl)

Eens iets anders dan bootjevaren

Eerlijk is eerlijk: het is nog steeds een boot waar je op zit, maar dit is toch wel even wat anders dan een gewoon boottochtje. Met z’n allen in een jacuzzi is gezellig, en met een drankje in je hand wordt het nog gezelliger. Om mee te kunnen met de sloep, moet je eerst naar Bodegraven. De sloep ligt op ongeveer twee minuten lopen van het station.

De boot vaart langs de nabije omgeving, over de Rijn en langs de volle terrassen. Je ziet de Nieuwkoopse plas om je heen. Prima voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje, verjaardag, trouwerij of gewoon omdat het kan. Heb je geen 40 vrienden, dan kun je ook kiezen voor de 28-personen-variant. En als je heel veel kennissen en vrienden hebt, kun je ook met twee boten tegelijk gaan. Dan is er onderweg de mogelijkheid om te wisselen. Wij moeten maar eens met de redactie van Manly gaan..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jacuzzisloep.nl (@jacuzzisloep.nl)