Women

Jeugdboa Jackie zet het internet in vuur en vlam

Jeugdboa Jackie zet het internet in vuur en vlam

Boa’s – een afkorting voor buitengewoon opsporingsambtenaar – zijn de afgelopen tijd veel in het nieuws. Ze zorgen voor de veiligheid, maar krijgen niet altijd de waardering die ze misschien verdienen. Daar maakt de knappe jeugdboa Jackie een einde aan. Ze gaat als een speer op Instagram en dat komt niet alleen door haar goede looks.

Jeugdboa Jackie gaat het hele internet over

Jackie is een jeugdboa in de Gemeente Roosendaal. Ze is veel actief op Instagram en deelt wekelijks hoe haar werk eruit ziet. Zo krijg je op een leuke manier een inkijkje in het leven van een (jeugd)boa. Daarnaast is Jackie meer dan leuk om naar te kijken. De blondine gaat niet voor niets zo hard op Instagram.

Ze heeft inmiddels meer dan 25 duizend volgers op het social platform. Wij vinden dit nog aan de karige kant en zetten haar daarom vandaag even extra in het zonnetje. Gewoon om even een push te geven richting die 10K volgers. Als je haar content ziet dan durven we te wedden dat je direct op de volg knop drukt.

Jeugdboa Jackie

Jackie is een voorbeeld voor de jeugd

Jackie zet haar sociale media in om kinderen te inspireren en informeren. De laatste maanden konden kinderen tussen acht en twaalf jaar oud zich aanmelden om met jeugdboa Jackie op pad te gaan. Op deze manier komen ze op een speelse en positieve manier in aanraking met de politie. Dat is weer eens wat anders dan alle negatieve berichten die je de laatste tijd voorbij ziet komen.

Je kunt Jackie ook een DM sturen als je zelf vragen hebt over haar werk. Het is dus niet de bedoeling dat je pick-up-lines naar haar stuurt in de DM. Om Jackie in de spotlight te zetten hebben we haar leukste foto’s voor je uitgelicht:

Jeugdboa Jackie

Jeugdboa Jackie

Jeugdboa Jackie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jeugdboa Jackie (@jeugdboa_jackie)