Media

Compilatie van dronken feestbeest Jack Grealish tijdens viering Manchester City

jack-grealish-dronken-manchester-city
Jack Grealish ging helemaal stuk na alle Treble festiviteiten. (Foto: Instagram @jackgrealish)

Voetballer Jack Grealish kreeg naar verluidt een rolstoel aangeboden tijdens de Treble-viering van Manchester City, nadat hij zijn lichaam tot het uiterste had gedreven door overvloedige alcoholconsumptie. De Engelse international was de ster van de show toen het team van Pep Guardiola hun derde grote trofee van het seizoen vierde – grote hoeveelheden bier en wodka drinkende.

Dribbel- en drinkvaardigheid

Jack Grealish is een Engelse professionele voetballer van Ierse afkomst. Meestal speelt hij als vleugelspeler of aanvallende middenvelder voor de Premier League-club Manchester City en het Engelse nationale team.

Hij staat vooral bekend om zijn dribbelvaardigheid en zijn vermogen om kansen te creëren.  Grealish wordt vaak beschouwd als een van de meest populaire en commercieel interessante sporters in Engeland. Ook staat hij bekend om zijn laag gedragen sokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door URFRESHTV SPORT (@urfreshtvsport)

Grealish kreeg rolstoel aangeboden

Jack Grealish zag er na de Treble viering in Manchester op zijn zachts gezegd niet helemaal fit meer uit. De zelfbenoemde feestganger gaf tijdens de huldiging op het podium toe dat hij nog niet had geslapen, wat zijn toestand verklaart tijdens de tussenstop van het team in Ibiza.

Naar verluidt werd aan Grealish een rolstoel aangeboden, terwijl hij werd ondersteund door Kyle Walker toen de winnaars van de Champions League het hotel verlieten en terugkeerden naar hun privévliegtuig. Volgens Britse krant The Sun bood het personeel van het Ushuaia Ibiza Beach Hotel de 27-jarige vedette een rolstoel aan terwijl het driedaagse feest in volle gang was.

“Ik ben een kalkoen”

Het rustmoment in het vliegtuig leek Grealish goed te doen, want hij was het middelpunt van de belangstelling op het feest na de parade in Manchester, waar duizenden mensen langs de straten stonden.

Toen presentatrice Natalie Pike tijdens de presentatie op het podium vroeg of het goed met hem ging, antwoordde Grealish: “Ja… eigenlijk heb ik de afgelopen 24 uur de beste dag en nacht gehad. Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik heb geslapen.” Natalie vroeg toen de microfoon terug, maar hij weigerde en zei: “Nee, even wachten, ik ben een kalkoen en de kalkoen moet gevoed worden.” Kalkoen is in het Verenigd Koninkrijk synoniem voor een dom, dwaas of onbekwaam persoon.

Wodka rechtstreeks in de keel

Daarna stond Grealish plotseling rechtop en gooide zijn hoofd achterover terwijl Kalvin Phillips wat leek op Grey Goose-wodka in zijn keel goot. Tot vreugde van fans en collega’s.