Women

Isabelle de koning verovert Instagram met haar uitdagende shoots

isabelle-de-koning-instagram
Foto: Instagram @isabelle.dk

Sommige knappe influencers hoeven maar weinig moeite te doen om razendsnel het internet te veroveren. Isabelle de Koning is zo’n dame, want ze timmert hard aan de weg als het gaat om haar carrière op de socials. Haar aantal volgers stijgt dagelijks, en ze is al op vele tijdlijnen te zien. Isabelle is van alle markten thuis, en dat maakt van deze veelzijdige meid een talent waar niemand meer omheen kan.

Bekend van YouTube en FHM500

Isabelle de Koning is 20 jaar en komt uit Hoofddorp, onder de rook van Amsterdam. Ze is een ambitieuze dame die haar toekomst al heeft uitgestippeld, zo wil ze in de toekomst een eigen modebedrijf beginnen. Tot die tijd staat ze graag zelf voor de camera, en is ze zeer actief en succesvol op meerdere social media-kanalen. Daarnaast is Isabelle actief als model, en weet exact hoe ze voor de camera moet poseren.

De influencer vlogt regelmatig op YouTube, het platform waar Jade Anna ook beroemd mee is geworden. Isabelle de Koning stond eerder ook in de FHM500, deze prestigieuze lijst met mooie powervrouwen wordt dit jaar aangevoerd door Romy Monteiro. Isabelle slaat dit jaar over, maar stilzitten doet ze zeker niet, want ze heeft het erg druk met haar bezigheden op internet. Ze is bijvoorbeeld erg populair op TikTok.

Isabelle de Koning weet hoe ze Instagram moet veroveren

Isabelle de Koning heeft er haar hobby van gemaakt om zoveel mogelijk volgers op social media te verzamelen. Dit doet ze door waanzinnige kiekjes op het platform te plaatsen. Ze is een liefhebster van fashion en echte lifestyle-kenner, want ze weet net zoals Anna Nooshin wat de laatste trends zijn. Als ze niet aan het werk is, dan gaat ze graag op vakantie naar een zonnige vakantiebestemming.

De influencer/Instagram-model spendeert haar zomer graag op locaties waar beroemdheden graag vertoeven, zoals Ibiza. Isabella is op dit moment op vakantie op het Spaanse eiland en deelt haar avonturen met haar 12,1K volgers. Onder deze volgers is influencer Danique Hosmar te vinden, die zelf ook wel van een zonnige vakantie houdt. Isabella de Koning is hard op weg om de koningin van de socials te worden, dus hou deze naam in de gaten.