Life

Dit zijn volgens vrouwen de 10 grootste irritaties in de sportschool

Dit zijn volgens vrouwen de 10 grootste irritaties in de sportschool

Ben jij helemaal nieuw in de gym of loop je er al een tijdje rond? In beide gevallen is het goed om te weten wat de sportschool etiquette zijn. Er zijn namelijk nogal wat ongeschreven regels en vaste irritaties in de sportschool. Om er achter te komen wat volgens vrouwen de grootste irritaties zijn hebben wij Christie, onze favoriete fitgirl en ervaringsdeskundige, gevraagd naar haar 10 grootste gym irritaties.

De 10 grootste irritaties in de sportschool volgens vrouwen

Christie (op Instagram Christie_nl) is zelf bijna dagelijks in de gym te vinden. Daarnaast geeft ze bootcamps en is ze binnenkort personal trainer. Een ervaringsdeskundige waar we dus wel wat van kunnen leren! Manly was vooral benieuwd of de sportschool irritaties van mannen overeen komen met de irritaties van vrouwen. Daarom vroegen wij Christie het hemd van het lijf, zodat we voortaan weten wat de dames vooral niet leuk vinden. Welke herken jij?

Dit zijn volgens vrouwen de 10 grootste irritaties in de sportschool
Foto: De grootste irritaties volgens Christie, onze favoriete fitgirl en ervaringsdeskundige.

De top 10 grootste irritaties in de gym volgens Christie:
1. Mensen die hun gewichten niet achter zich aan opruimen.
2. Mannen die heel graag hun gains iets te veel showen en vervolgens gaan squatten met een pussy- pad met bijvoorbeeld de Smith Machine.
3. Mannen die bicep- curls doen in het squatrek.
4. Vrouwen/mannen die met afgunst/ jaloezie naar anderen kijken.
5. Mannen die je de hele training schaamteloos volgen met hun ogen. (In de hoop oogcontact te maken?)
6. Mensen die uren een apparaat in beslag nemen en alles doen behalve trainen.
7. Mannen die overmatig kreunen tijdens hun training.
8. Vrouwen die alleen maar naar de gym komen om selfies te maken en hun billen te showen in strakke high waist leggings, in plaats van serieus trainen.
9. Mannen die duidelijk met veel te zware gewichten en halve herhalingen trainen, puur om hun ego te strelen.
10. Mensen die enorm stinken. Zweten is oké, maar common!

Als jij voortaan voor goud gaat in de gym weet je dus welke 10 dingen je vooral niet moet doen. Om met een positieve noot te eindigen hebben we Christie ook gevraagd hoe je juist extra puntjes kunt scoren in de sportschool. Als je als man indruk wilt maken in de sportschool kun je het beste een echte gentleman blijven. Zie je dat er iets misgaat? Help diegene, bijvoorbeeld met de bench press. Echte serieuze complimentjes die oprecht gemeend worden doen het ook altijd goed bij de fitgirls.

Houd volgende week de Instagram van Manly & Christie_nl goed in de gaten. Er komt namelijk een leuke Q&A online. Tijdens deze Q&A kun je zelf al je vragen stellen rondom fitness en lifestyle zodat je nog meer progressie kunt maken. Volg je ons nog niet op Insta? Check onze Instagram hier zodat je niks meer mist! Check hieronder het account van Christie om er achter te komen waarom zij onze favoriete fitgirl is! Geef haar ook even een follow om op de hoogte te blijven van haar fitness avonturen!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 C h r i s t i e (@christie_nl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 C h r i s t i e (@christie_nl) op