Tech

Met de iRobot Roomba s9+ hoef je nooit meer na te denken over stofzuigen

iRobot Roomba s9+

Robotstofzuigers zijn al op de markt sinds 2018. Je hebt deze gadgets in allerlei soorten, maten en prijzen. Als je echter op zoek bent naar de koning van alle robotstofzuigers, is de iRobot Roomba s9+ misschien wel iets voor je. Met deze zelfvoorzienende stofzuiger hoef je nooit meer na te denken over een van de meest gehate klusjes in het huishouden.

iRobot Roomba s9+

Toen het bedrijf iRobot debuteerde met de eerste zelflegende robotstofzuiger, de Roomba i7+, was dit natuurlijk baanbrekend nieuws. En er is een goede reden waarom deze zelfvoorzienende stofzuiger broodnodig was. Iedereen die ervaring heeft met dit soort stofzuigers weet dat het slechts een kwestie van tijd was voordat je robot een spoor van vuil achterliet omdat je weer eens vergeten was om het reservoir te legen.

Maar nu is daar de iRobot Roomba s9+, de verbeterde versie van de i7+. Hoewel de superslimme, zelflegende robotstofzuigers steeds beter worden in schoonmaken en het navigeren door huis, zijn ze ook heel goed geworden in het leegzuigen van je portemonnee. Dat neemt echter niet weg dat je amper meer hoeft na te denken over het stofzuigen van je huis.

irobot roomba s9+ 1

Extra Functies

De speciale technologie die is gebruikt bij de ontwikkeling van de iRobot is ontwikkeld op basis van een onderzoek dat ook wordt gebruikt bij robots die helpen om landmijnen op te sporen. Op deze manier garandeert iRobot de precisie die we van de Roomba mogen verwachten, zeker als je naar het prijskaartje kijkt. Maar er is nog meer. Met de Perfect Edge technologie kan de Roomba s9+ zelfs bij de moeilijkste plekken in huis komen.

Het geavanceerde kaartsysteem is ook een leuke extra van de Roomba s9+. De stofzuiger brengt een gedetailleerde kaart van het het huis in beeld, en houdt data bij zodat het precies weet welke kamers nog gedaan moeten worden, en welke al zijn schoongemaakt. Wat een geweldige wereld leven we toch ook in.

irobot-roomba-s9+ extra functies

Maar het wordt nog beter. Als je de app download op je telefoon krijg je een digitale kaart van je huis te zien. Op deze manier kan jij bepalen op welk moment de stofzuiger welke kamer moet schoonmaken. Als de stofzuiger vol zit rijdt hij automatisch terug naar zijn station om de bak te legen. Als je wil genieten van al deze geweldige functies gaat dat je echter wel iets kosten. De iRobot Roomba s9+ is verkrijgbaar voor €1499,-.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door iRobot (@irobot)