Iris Enthoven
Women

Iris Enthoven maakt volgers verlegen met opengeritste wetsuit op Instagram

In ons kikkerlandje is de herfst al duidelijk ingetreden, maar als we iets meer naar het zuiden van Europa gaan dan lopen de temperaturen nog aardig op. Daar kan presentatrice en YouTuber Iris Enthoven over meepraten, want zij kreeg het tijdens het peddelsurfen zo warm dat ze haar wetsuit open ritste. Wij kunnen de Spaanse zon wel waarderen, dus surfen we even de grens over voor deze mooie dame.

Succesvolle YouTuber en presentatrice

Iris Enthoven (1994) is hard op weg om zichzelf onsterfelijk te maken in de wereld van radio, televisie, en social-media. De aantrekkelijke blondine ziet er niet alleen goed uit, ze is ook nog eens hartstikke intelligent. Na haar middelbare school studeerde ze Economics and Business aan de Universiteit van Amsterdam en later haalde ze ook haar Master Digital Marketing. Het mag dus duidelijk zijn dat Iris weet welke koers ze op gaat.

De knappe Iris zit niet stil, en is druk met verschillende projecten. Ze heeft een podcast, werkt bij Radio 538, zet zich in voor het Rode Kruis, en ging de mentale en fysieke uitdaging aan tijdens een speciale editie van Kamp van Koningsbrugge. Deze stoere chick is dus van alle markten thuis. De eerste uitzending begint op 13 oktober, en dat willen wij uiteraard niet missen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven verbaast volgers met wetsuit foto

De knappe presentatrice is op dit moment op vakantie op het Spaanse Mallorca, waar ze geniet van een dagje op het water. Blijkbaar was de Spaanse zon iets te heet, want Iris ritste haar wetsuit open voor wat verkoeling. Dat leverde een spectaculaire foto op, die ze met haar vele volgers deelde op Instagram. Wij vinden deze dame een prachtige verschijning, dus besteden we hier graag wat aandacht aan.

De blondine ziet er adembenemend uit in haar wetsuit, het is duidelijk te zien dat ze zich vermaakt op het water. Wat een mooie dame is dit. Iris Enthoven brengt een stukje zomer op onze tijdlijn, en daar worden we blij van. We kunnen vrouwen in wetsuits wel waarderen, daarom stonden we afgelopen zomer ook even stil bij de eveneens prachtige Juultje Tieleman. Check hieronder de betoverende foto van Iris.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)