iPhone XS alle features samengevat
Tech

iPhone XS: alle features samengevat

Vorige week woensdag was het weer raak! Apple gaf het spectaculaire WWDC event en bracht ons 2 nieuwe iPhones. In dit artikel zoomen we in op het nieuwe vlaggenschip van Apple de iPhone XS.

Apple noemt het zelf haar meest briljante iPhone ooit, in elk opzicht. Wat is er dan zo speciaal aan dit nieuwe model? Allereerst, de meest belangrijke nieuwe features:

  • Design
  • Camera
  • Water resistant

Design

Qua design is het toestel nagenoeg gelijk gebleven als de iPhone X. Er is wel een nieuwe kleur toegevoegd, namelijk: goud. Daarnaast is de iPhone beschikbaar in de gebruikelijke kleuren als space gray en zilver.

De uitvoeringen zijn voorzien van een metalen rand rondom het scherm in dezelfde kleur als het toestel. De iPhone XS Max is een telefoon met een scherm van maar liefst 6,5-inch!

https://www.youtube.com/watch?v=uJkOP1-v9B4

Camera

Op het camera front zijn wel een aantal grote wijzigingen doorgevoerd. Door betere algoritmes kan de camera die aan de voorzijde sneller je gezicht herkennen voor het ontgrendelen van je toestel. Daarnaast krijgt de iPhone aan de achterkant 2 x een 12 megapixel camera en een verbeterde True Tone flitser! Ook is de portretmodus verbeterd en kun je nu handmatig dieptes in je foto’s instellen. 

Water Resistant

Dat de toestellen waterdicht zijn (tot op een bepaalde diepte) was sowieso nog niet voor iedereen duidelijk, maar de nieuwe iPhones hebben dus een verbeterde waterdichtheid. De nieuwe modellen kunnen tot wel 30 minuten onderwater tot een diepte van 2 meter.

Verder:

  • Verbeterde chip: je kunt hierdoor nog sneller apps openen en multitasken;
  • SMART HDR: bepaalde techniek voor de camera;
  • Dual SIM.

De iPhones zijn in Nederland vanaf 24 september verkrijgbaar zijn! Ga jij voor dit nieuwe toestel?