iphone hack
Tech

Deze iPhone hack voorkomt dat mensen mee kunnen gluren op je scherm

Ben je het ook zat dat vrienden of wildvreemden aan het gluren zijn als je berichten binnen krijgt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk een simpele hack waarmee je dat kan oplossen, en je hoeft er geen tech expert voor te zijn. Er is namelijk niets irritanters dan het gevoel hebben dat er mensen meegluren.

Privacy

Het is natuurlijk niet zo dat je iets te verbergen hebt, maar het voelt als een inbraak op je privacy. Bijvoorbeeld als je met je vrienden op de bank zit en ze schaamteloos aan het meelezen zijn. Gelukkig voor ons werken er veel knappe koppen bij Apple. Er zijn genoeg manieren om je privacy te beschermen.

En er is natuurlijk TikTok. @ambre_skye deelt regelmatig hacks voor smartphones, en dat blijft niet beperkt tot iPhones. Ze weet miljoenen views te bemachtigen met haar video’s.Het blijkt relatief eenvoudig om je vergrendel scherm vrij te houden van al die meldingen.

iPhone hack privacy

iPhone hack

Het enige wat je hiervoor moet doen is naar de instellingen van je smartphone gaan. Vervolgens ga je naar Face ID & Wachtwoorden. Dan moet je je toegangscode opnieuw invoeren. Scroll nu naar beneden en schakel Control Center en/of Notification Center uit.

Houd er wel rekening mee dat als je deze instellingen uitschakelt, je het control center niet meer kunt gebruiken. Dit zorgt er wel voor dat er voortaan niemand meer mee zal kunnen gluren naar je berichten. Dit is slechts één van de velen iPhone hacks die er te vinden zijn waarvan je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gehoord:

@ambre_skye

Here’s a camera trick you have to try 🤯 ##iphone ##iphonetips ##ios15 ##TargetHalloween ##MakeItCinematic ##iphonetricks ##lifehack ##iphonehacks ##yosemite ##seqoianationalpark ##mariposa

♬ Life Goes On – Oliver Tree

@ambre_skye

Did you know your iPhone could do this? ##iphone ##ios15 ##iphonetips ##OneSliceChallenge ##StudentSectionSauce ##iphonetricks ##iphone11promax ##iphonehacks ##lifehack ##foryoupage ##NissanShowUp

♬ The Chainsmokers – Roses