bitcoin-investeren-gratis-10-euro-litebit
Crypto

Investeren in Bitcoin? Zo ontvang je gratis 10 euro om crypto mee te kopen

Manly Litebit banner landscape

Het afgelopen jaar was een jaar vol schommelingen voor Bitcoin en crypto in het algemeen. Of je er al diep in zit of nog steeds van de zijlijn toekijkt, het is een razend interessante tijd. Wil jij op een betrouwbare en makkelijke manier beginnen met investeren? Dan hebben we een mooie actie met LiteBit voor onze lezers. Je ontvangt bij verificatie van jouw account namelijk 10 euro gratis om crypto mee te kopen.

Beginnen met investeren in Crypto

Een daling zoals we die momenteel zien is een perfect ‘instapmoment’ voor nieuwe investeerders. Het beste moment om te kopen is namelijk tijdens een dip. Maar waar begin je, en welke munten kun je het beste aanschaffen? Alles begint met goede research.

Als je begint met investeren dan doe je eerst een gedegen onderzoek, da’s logisch. Er zijn veel verschillende coins waar je je in kunt verdiepen. Het aantal cryptomunten waar je tegenwoordig geld in kan steken is namelijk overweldigend. Verdiep je daarom in de munt, wat deze doet en hoe de toekomst er uitziet. Wij hebben 5 cryptocurrencies met veel potentie voor je op een rij gezet.

Jouw favoriete munten gekozen? Dan is het de hoogste tijd om ze aan te schaffen. Kies daarbij voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke cryptobroker. Litebit is een van deze brokers. Bij het Nederlandse LiteBit koop je namelijk heel erg gemakkelijk Bitcoin en andere digitale munten via iDeal. Daarnaast hebben ze momenteel een hele aantrekkelijke deal voor nieuwe gebruikers.

Manly Litebit banner landscape

Ontvang gratis 10 euro om crypto mee te kopen bij LiteBit

In samenwerking met LiteBit hebben we een heel toffe actie voor onze lezers: de eerste 100 aanmeldingen krijgen een gratis welkomstbonus van 10 euro. Als je een account aanmaakt op LiteBit krijg je helemaal gratis 10 euro op je account gestort om je eerste cypto’s mee te kopen.

Ontvang nu 10 euro gratis

Een fijne manier om jouw avonturen in de wereld van de cryptocurrency mee te beginnen. Uiteraard geldt dit ook voor investeerders die al coins bezitten die via andere brokers zijn aangeschaft.

Let op: jouw account dient wel volledig geverifieerd te zijn voordat jij het tegoed ontvangt. Zorg dus dat je daadwerkelijk alle nodige gegevens hebt achtergelaten, denk aan jouw email-adres, telefoonnummer en paspoort/ID-gegevens. Gelukt? Dan kun je gratis, betrouwbaar en risicovol kennis maken met de wereld van de cryptocurrency.

Alleen geldig voor de eerste 100 inschrijvingen

Zorg wel dat je er als de kippen bij bent, deze welkomstbonus is namelijk alleen geldig voor de eerste 100 inschrijvingen. Ben je klaar om in crypto te investeren? Maak dan hier gemakkelijk jouw LiteBit-account aan en claim jouw gratis 10 euro.

Mijn account aanmaken

Manly Litebit banner 1