Netflix

Interceptor op Netflix vernietigend onderuit gehaald – terecht of niet?

Interceptor Netflix

Ondanks de ietwat magere recensies op Interceptor, wordt de film goed bekeken op Netflix. Sinds de nieuwe film verscheen op het streaming platform is het trending, wat betekent dat de film goed wordt bekeken door de gemiddelde kijker.

Interceptor op Netflix

Wat opmerkelijk is aan Interceptor is dat het een vergelijkbare openingsscène heeft als die van Top Gun: Maverick. Tom Cruise doet in deze film de slimme tactische zet om de vijandelijke basis te vernietigen voordat ze een aanval op hun grondgebied kunnen uitvoeren.

En Interceptor heeft een vergelijkbare opzet, maar laat het niet zien. De zet wordt slechts op het scherm beschreven, waardoor de film in de eerste minuten eigenlijk al piekt. De VS heeft twee geheime basissen die speciaal zijn ontworpen om Russische kernkoppen te onderscheppen en te vernietigen.

De film begint met een van die locaties die wordt overgenomen door Russische terroristen, terwijl onze hoofdrolspeler, JJ, naar de tweede gaat. Ze weet het nog niet, maar het tweede honk zal ook worden gekaapt. Of ze het nu leuk vindt of niet, JJ zal de laatste zijn die tussen hen en het commandocentrum in staat.

Vernietigende recensies

Nu rest natuurlijk de vraag: Is Interceptor een film die zó slecht is, dat het goed is? Er zit een kern van waarheid in. De meeste reacties op de film waren een beetje als: ‘net zo belachelijk als vermakelijk’, en daar zijn wij het mee eens. De liefhebber van film zal zich achter de oren krabben bij het zien van Interceptor.

Als grote liefhebbers van alles wat met film te maken heeft, is het moeilijk om positieve kanten te belichten van Interceptor. Geforceerde dialogen met weinig karakterontwikkeling in combinatie met slecht gechoreografeerde actiescènes maakt het een moeilijke film om te kijken. Daarom raden we je zeker aan om één van deze artikelen te lezen: