Geld & Carrière

Logan Paul verdient bedrag van ruim 8 nullen met Prime Hydration

inkomsten-logan-paul-prime-hydration
Logan Paul en KSI promoten Prime Hydration Foto: Instagram @loganpaul

Dat social media een zeer krachtige marketingtool is, kunnen we zien aan de vele miljoenen die influencers verdienen door het aanprijzen van producten voor merken. YouTuber en worstelaar Logan Paul heeft vorig jaar een sportdrankje op de markt gebracht, en dat in een talkshow aan het publiek gepresenteerd. Toen hij het drankje later ook op TikTok aanprees, ontstond er een social media-hype die zeer lucratief voor hem uitpakte.

Bekend van worstelen en YouTube

Logan Paul (1995) is de oudere broer van de uiterst succesvolle YouTuber/bokser Jake Paul, die we inmiddels allemaal kennen als de nieuwe vriend van prof schaatsster Jutta Leerdam. Logan worstelt op professioneel niveau, en staat onder contract bij World Wrestling Entertainment (WWE), dat gigantisch groot is in de Verenigde Staten. Daarnaast is hij een invloedrijke influencer met ruim 23 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal.

Door zijn bezigheden op social media, en zijn carrière in de sport, is Logan Paul schatrijk geworden. Volgens website Celebrity Net Worth heeft hij een geschat vermogen van ruim 45 miljoen dollar, al kan dat te laag zijn ingeschat want Logan Paul heeft het afgelopen jaar zeer veel geld verdiend met Prime Hydration, een merk dat energiedrankjes, sportdrankjes en andere drankjes op de markt brengt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Zoveel geld verdient Logan Paul met Prime Hydration

Logan Paul is bevriend met de eveneens succesvolle YouTuber KSI uit Groot Brittanië. De twee besloten aan het begin van 2022 samen met de Amerikaanse zakenmannen Max Clemons en Trey Steiger een nieuw drankmerk te lanceren. Prime Hydration. Toen het merk in juni 2022 op de markt kwam ontstond er later een hype die zijn weerga niet kende. Iedereen wilde de sport- en energiedrankjes van de YouTubers hebben, waardoor er een tekort op de markt ontstond.

De hype ontstond nadat Logan Paul en KSI het drankje op televisie en social media hadden gepromoot. Logan Paul vertelde later in een interview dat ze alleen al in de maand januari 2023 maar liefst 45 miljoen dollar hebben verdiend, dat was tot zover ook de beste maand van Prime Hydration. In totaal is er in een jaar tijd 250 miljoen dollar omgezet, waarvan 110 miljoen dollar bruto winst. Dat kan de toch al schatrijke Logan dus mooi op zijn bankrekening bijschrijven.

Logan Paul prime hydration