Geld & Carrière

De 13 mega inkomsten van ondernemende zanger Jason Derulo

inkomsten-jason-derulo
Foto: Instagram @jasonderulo

Hitzanger Jason Derulo is van alle markten thuis. Hij verwierf wereldwijde bekendheid met zijn hits ‘Savage Love’ en ‘Wiggle’, waarmee hij ook op social media-platform TikTok een hit werd. Derulo is naast een entertainer ook een uitstekende zakenman. Hij onthulde onlangs in een gesprek met Forbes Magazine dat hij maar liefst 13 inkomstenbronnen heeft. Waar verdient deze alleskunner zijn geld mee? We hebben opgezocht welke bronnen van inkomsten Jason Derulo heeft.

Jason Derulo als zanger en influencer

Jason Derulo (1989) is in Miami geboren als Jason Joel Desrouleaux. Dat de zanger een geboren entertainer is blijkt uit het feit dat hij al op vijfjarige leeftijd op het podium stond. Hij schreef zijn eerste nummer op zijn achtste. In 2007 brak de zanger door met het nummer ‘Bossy’ dat hem een platencontract opleverde. Vanaf dat moment schreef en produceerde hij talloze hits en bracht hij meerdere succesvolle albums uit. Hij weet als hitzanger miljoenen in het laatje te brengen, maar social media is voor Derulo ook een lucratieve bezigheid.

Het immense succes van Jason Derulo heeft ook zijn weg naar social media weten te vinden. Hij is een van de populairste en best verdienende persoonlijkheden op TikTok. Hij heeft ruim 58 miljoen volgers en verdient naar schatting 75.000 dollar per geplaatste TikTok-video. De waarde van zijn account wordt geschat op 2,8 miljoen dollar. Zijn inkomsten als zanger en influencer zijn echter niet de enige bronnen die cashflow genereren. Jason Derulo is naast entertainer ook een zakenman die graag investeert in nieuwe projecten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Derulo (@jasonderulo)

Ondernemen met restaurants en Rocket Carwash

De zanger liet onlangs in een interview met Forbes weten dat hij als zakenman graag afzonderlijke bedrijven opent. Sommige investeringen bleken in het verleden niet zo goed, andere bedrijven floreren sinds Derulo ze startte. Hij heeft naar eigen zeggen 13 verschillende inkomstenbronnen, waaronder restaurants, een platenlabel, fitnessketens en andere bedrijven die elke maand goed zijn voor flink wat geld op zijn bankrekening.

Zijn meest lucratieve bedrijf is Rocket Carwash. Hij liet zich inspireren door Spotify en Uber toen hij op het idee kwam om een wasstraat te openen. “Je koopt een abonnement en kunt vervolgens je auto laten wassen wanneer je wilt.” aldus de zanger. Hij heeft meerdere vestigingen in zeven verschillende Amerikaanse staten. Derulo liet aan Forbes weten dat dit bedrijf een waarde van 2 miljard dollar heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Derulo (@jasonderulo)

Het vermogen van Jason Derulo

Het mag duidelijk zijn dat Jason Derulo niet stil zit. De zanger/zakenman heeft de ambitie om minimaal 100 afzonderlijke bedrijven op zijn naam te hebben. Ondertussen weet de entertainer zijn fans te vermaken met zijn muziek en zijn bezigheden op TikTok, het platform waar Jake Paul ook op zit. Hij heeft ook de ambitie om acteur te worden. Zo was hij in 2016 naast Taylor Swift te zien in de fantasy-musical film ‘Cats’. Helaas werd deze film niet zo goed ontvangen door het publiek, maar dat stopt Jason Derulo niet om het te blijven proberen.

Met maar liefst 13 verschillende inkomstenbronnen wordt zijn dikke bankrekening prima gespekt. Volgens website Celebrity Net Worth heeft Jason Derulo een eigen vermogen van 16 miljoen dollar. Daarnaast bezit hij meerdere supercars, die hij parkeert voor zijn gigantische villa in Californië. Hij legde enkele jaren geleden 3 miljoen dollar neer voor het optrekje, dat rustig een kasteel mag worden genoemd. De zanger heeft de top bereikt, maar hij is nog lang niet van plan om te stoppen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Derulo (@jasonderulo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Derulo (@jasonderulo)