Media

Influencer Lies Zhara gaat poedeltjenaakt: “Op jacht naar sugar daddy’s”

Influencer Lies Zhara poedelnaakt sugar daddy's
(Foto: Lies Zhara / Instagram)

Lies Zhara is één van de bekendste vrouwelijke influencers van Nederland. Met ruim 475 duizend volgers op Instagram bijna 500 duizend volgers op TikTok mag zij zichzelf een heuse social media queen noemen. Vandaag deelde de blondine een zeer opmerkelijke bericht op haar Instagram pagina: ze staat poedeltjenaakt op de foto.

Lies Zhara in haar blootje

In slechts een paar jaar wist deze influencer uit Haarlem haar miljoen volgers bij elkaar te sprokkelen. Vooral onder de mannen is Lies Zhara een erg geliefde social media persoonlijkheid. Een vlugge blik op haar accounts maakt duidelijk waarom: Lies is gezegend met goede genen en schuwt het niet om haar lichaam te laten zien. De foto’s van deze voluptueuze dame krijgen dan ook massaal likes en reacties.

Tot op heden had Lies Zhara op haar foto’s altijd iets van kleding aan. Soms een uitdagende jurkje – soms een pikant setje – maar nog nooit ging Lies Zhara volledig uit de kleren. Tot vandaag, want de blonde influencer plaatst een foto in d’r blootje met daarbij de caption: “Op jacht naar sugar daddy’s”. Het mag duidelijk zijn dat het hierbij om een grapje gaat, maar de foto is er niet minder aangenaam op. Tijdens haar vakantie besloot ze lekker te gaan skinny dippen, met onderstaande foto als resultaat.

influencer-lies-zhara-naakt-sugar-daddy

Skinny dippen op vakantie

Bovenstaande foto plaatste Lies terwijl ze heerlijk van een vakantie geniet in Saint Tropez. Ze is daar samen met haar familie, maar dat weerhoudt de influencer er niet van om haar tripje met haar volgers te delen. Zo zien haar fans genoeg bikinifoto’s voorbij komen en werd er door Lies Zhara en haar zus zelfs geskinnydipt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara blijft uitdagende content delen

Lies Zhara heeft herhaaldelijk in de media gezegd zich niet enkel op haar mannelijke volgers te willen richten. Sterker nog, ze zou graag meer vrouwelijke volgers willen en daar een rolmodel voor zijn. Het lijkt mooie pr-praat van de influencer, want vooralsnog staan haar accounts vol met uitdagende content. De skinnydip video in haar Instagram Stories is daar een goed voorbeeld van. Voor het geval je de story gemist hebt: je bekijkt de beelden hieronder.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)