Women

Indra Peereboom is de definitie van beauty én brains

Indra Peereboom
Foto: Vera van den Heuvel Fotografie

Dat mooie dames en tatoeages prima samen gaan bewijst de beeldschone Indra Peereboom. Ze heeft namelijk een prachtige sleeve op haar rechterarm. De mooie blondine staat ook nog eens in de finale van de Miss Nederland verkiezing, en dat moet gevierd worden. Wij zetten alvast even een kroontje op het hoofd van deze aantrekkelijke dame.

Indra Peereboom is finaliste Miss Nederland verkiezing

De bloedmooie Indra timmert aardig aan de weg om een bekende verschijning op onze tijdlijnen te worden. Ze kreeg onlangs te horen dat ze in de finale van de Miss Nederland verkiezing staat, en dat vinden wij helemaal terecht, want ze is werkelijke prachtig. De 22 jarige Indra komt uit Uden en is niet vies van een beetje inkt op haar lichaam, zo kunnen we opmaken uit de foto’s waar haar tattoo’s op te zien zijn.

Indra is behalve erg aantrekkelijk ook nog erg slim. Ze doet HBO social work en is therapeute in een afkickkliniek. Ze heeft dus de beauty én de brains, een heerlijke combinatie als je het ons vraagt. Ze wilt met haar deelname aan de Miss Nederland verkiezing een voorbeeld zijn voor mensen die niet in zichzelf geloven. Volgens Indra is alles mogelijk, als je maar in jezelf gelooft, dus ‘be you and believe in yourself!’ aldus Indra.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Instagram Indra Peereboom

We hebben uitgebreid op de Instagram-pagina van deze mooie verschijning gekeken en zagen een aantal verbluffende foto’s die we absoluut met jullie moeten delen. Het zou ons niets verbazen als Indra zonder enige moeite de titel Miss Nederland in ontvangst gaat nemen. Tot die tijd mag ze stralen tussen de andere mooie finalisten van Miss Nederland 2022.

Indra Peereboom staat bij deze met recht in het middelpunt van de belangstelling, dus hebben we vol overgave gezocht naar de mooiste foto’s op haar Instagram-account. We hoefden niet lang te zoeken want de blondine weet van elke foto een feestje te maken. We hebben een adembenemende selectie hieronder op een rijtje gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door I N D R A ✨ (@xindraa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken