Indigo Oord
Women

Bachelorette Indigo Oord is de brunette van jouw dromen

Jullie kennen haar mooie gezichtje misschien van realityprogramma The Bachelor, waarin ze als vrijgezelle dame de ware liefde in Thomas van der Vlugt hoopte te vinden, maar dat liep op niks uit. Aan aandacht heeft de beeldschone Indigo Oord echter geen gebrek, want haar DM staat vol met berichtjes van aanbidders. Wij vinden haar ook prachtig, dus stuurden we cupido even op een verkenningstocht.

Indigo uit The Bachelor

Indigo weet menig mannenhart te veroveren, maar ze ging helaas niet met het hart van bachelor Thomas van der Vlugt naar huis. De aantrekkelijke brunette zette echter niet bij de pakken neer. Ze zegt dat ze genoten heeft van het avontuur, en dat ze de tijd van haar leven heeft gehad. Na het realityprogramma grepen veel mannen hun kans en stuurden haar talloze liefdesverklaringen. En terecht, want ze is prachtig.

Ze zegt dat ze nog steeds open staat voor een relatie, dus ze gaat het nog druk krijgen met het lezen van al die mailtjes. Ze zegt er wel bij dat ze ook erg happy is met haar leven zoals het nu is, dus de liefde vinden is voor haar geen must. Wij geven Indigo graag wat extra aandacht, want een mooie dame zoals zij verdient het om bewonderd te worden. De vrouwelijke variant van realityprogramma The Bachelor heet The Bachelorette, waarin werd de prachtige Gaby Blaaser aanbeden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Indigo Oord steelt duizenden harten op Instagram

De knappe Indigo was onlangs aanwezig tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Ze stond daar in het publiek en zag hoe wereldkampioen Max Verstappen als eerste over de finish knalde. Het zal ons niks verbazen als ze zelf ook goed bekeken werd, want wij zouden onze nek graag draaien voor zo’n mooie verschijning. De brunette geniet duidelijk van haar leventje en alle aandacht.

Wij denken dat de modellenwereld ook een prima carrière zou zijn voor de aantrekkelijke Indigo. Misschien dat ze een dagje met Heidi Klum mee kan lopen, want met zo’n mooi figuur staat elk kledingstuk geweldig. In het geval van deze dame kunnen we vaststellen dat dit zeker het geval is. Wij vermoeden dat we in de toekomst nog veel gaan zien van Indigo Oord, want ze heeft alles wat ervoor nodig is om in de spotlights te kunnen staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)