Women

Nederlandse Ina Orlova is een knappe brunette met Russische roots

Nederlandse Ina Orlova is een knappe brunette met Russische roots

Sommige dames hebben het plaatje compleet, zoals de sportieve Ina Orlova. Deze Nederlandse schoonheid heeft Russische roots, en heeft door haar ondernemersgeest en oogverblindende uiterlijk een rijke carrière op weten te bouwen. De knappe blondine heeft haar basis in Almere, maar reist de hele wereld over voor haar bezigheden als model, influencer, content-creator, en levensgenieter.

Model en influencer

De 36-jarige blondine is geboren in Belarus, ook wel Wit-Rusland genoemd. Ze verhuisde in 1999 met haar moeder naar Nederland, waar ze al snel begon met fitness. Ina was vroeger erg onzeker over haar uiterlijk, en begon daarom met sporten. De knappe Naomy van Beem begon om dezelfde reden met fitness, en is nu uitermate succesvol. Ina Orlova timmert ook keihard aan haar carrière, en met succes.

In de afgelopen jaren heeft ze een indrukwekkende carrière als model en influencer op weten te bouwen. Ze is bijvoorbeeld eigenaresse van Instagram account Mrs.fit.ina, waarop veel foto’s van fotoshoots te zien zijn. Ze is volgens het account verbonden met Bang Energy, het merk van een energiedrank, en poseert ze in uitdagende lingerie voor een lingeriemerk.

Ina Orlova zet Instagram in vuur en vlam

De knappe Ina Orlova is naast model en influencer ook personal trainer, maar haar belangrijkste taak is een moeder zijn voor haar twee kinderen. Haar bezigheden als influencer en model blijven niet onopgemerkt. Ze heeft op haar laatstgenoemde account maar liefst 500K volgers, waar Nicolette Kluijver en de eveneens knappe Danique Hosmar ook toe behoren.

Deze Russische schoonheid heeft duidelijke ambities, en is binnenkort in Thailand te vinden, de plek waar Kim Feenstra onlangs haar vakantie vierde. Ze zal daar ongetwijfeld prachtige foto’s maken, die ze met haar vele volgers zal delen. Ze is overigens naast Instagram ook actief op TikTok, waar ze 174K volgers heeft. Ina Orlova heeft aan aandacht geen gebrek, dat is duidelijk.