In DX Adventurepark kun je vliegen vanaf de aller vetste watschansen
Life

In DX Adventurepark kun je vliegen vanaf de aller vetste waterschansen

Wij van Manly zijn gek op leuke uitjes die je met je vrienden kan doen. We schreven laatst bijvoorbeeld al over het nieuwe fenomeen Footbowlen. Maar wat we nu hebben ontdekt is speciaal voor de echte waaghalzen. In het DX Adventurepark in het prachtige Gasselte (Drenthe) staat namelijk een super bruut aquapark verscholen. In dit park kun je de aller vetste dingen doen die met water te maken hebben. Denk aan kanoën, een lastig parcours waarover je moet klimmen en het meest unieke van het park: de extreme waterschansen waar je vanaf kunt vliegen.

Wij kwamen een filmpje tegen van Day1, het mannen kanaal van JayJay Boske. In deze aflevering ging hij met rapper Kraantje Pappie een dagje vliegen van de schansen. Dit ziet er zo ongelooflijk bruut uit dat we dit wel met jullie moesten delen.

De waterschansen zijn verdeeld over 3 verschillende niveaus. Je kunt vliegen vanaf 7,9 of 11 meter hoog. Dit is een hele toffe activiteit om een keer met een groep vrienden te doen. Je hebt veel verschillende manieren om van de schans af te gaan. Check de brute video van Day1 hieronder (kijk vanaf 13:00 voor het Aquapark).