de lekkerste beste biefstuk steak nederland
Food & Drinks

In deze steakhouses eet je de beste biefstuk van heel Nederland

Er gaat bijna niets boven een mals, sappig en lekker stuk vlees. Wanneer je voor een steak of biefstuk gaat wil je het meteen goed doen. De beste biefstuk en steaks van Nederland eet je in één van deze restaurants.

De meest bekroonde biefstuk van Nederland

Het zou maar eens goed kunnen dat je deze al voorbij hebt zien komen, want restaurant Loetje is meerdere malen bekroond met de titel ‘beste biefstuk van Nederland’.

De groeiende reputatie van hun fantastische biefstuk helpt Loetje dan ook een flink handje om steeds meer Loetje locaties op de kaart te kunnen zetten. Je vindt Loetje dan ook in 16 verschillende steden en plaatsen door het land. Voor een onvergetelijk stuk vlees hoef je geen wereldreis te maken.

de lekkerste beste biefstuk steak nederland loetje

Een stuk vlees dat goud waard is

Bij The Golden Bull in Haarlem eet je als een koning. Met een gemiddelde beoordeling van een 9 op Iens en TripAdvisor kun je wel zeggen dat er bij The Golden Bull een spraakmakend goede biefstuk voor je klaar ligt.

De beste kwaliteit is hier de standaard. Dat geldt voor alle stukken vlees die je hier kunt vinden. Een droge keel hoef je hier ook niet te hebben, want het restaurant is ook nog eens gespecialiseerd in kwaliteitswijn en -whisky. Dat is geen verkeerde combinatie.

Op de kaart vind je één van de beste biefstuk en steaks die je in de omgeving zal vinden. Alle stukken vlees worden in verschillende gewichten geserveerd. Zo kies je zelf hoeveel trek er gestild moet worden.

Baas van het vlees

Het zit ‘m al in de naam. Bij C.E.O. baas van het vlees in Rotterdam zijn ze gespecialiseerd in goed vlees, bereid in Amerikaanse stijl. De traditionele klassiekers als het om vlees gaat vind je hier ook terug.

de lekkerste beste biefstuk steak nederland

Ook het formaat van sommige stukken vlees zijn voor echte bazen. Voor de grote trek (of om te delen) kan je hier namelijk steaks van een kilo bestellen. Wat de smaak betreft zit je hier goed: C.E.O. baas van het vlees krijgt gemiddeld een dikke 8 uit alle beoordelingen en heeft 2 keer de titel ‘beste vleesrestaurant van Nederland’ gewonnen.

Beers & Barrels

Wat gaat er beter samen met een geweldige steak dan goede pils? Bij Beers & Barrels tref je het met deze gouden combinatie van het beste vlees en het beste lokaal gebrouwen bier. Niet wachten op de serveerder? Dan tap je je eigen biertjes aan een hoge tafel met eigen tap.

Laten we vooral het vlees bij Beers & Barrels niet vergeten. Ook deze steaks krijgen een vette 8 als gemiddelde beoordeling. Dan kan het niet mis zijn. Je vindt Beers & Barrels in de plaatsen Utrecht (2 restaurants) en Breda.