In deze Nederlandse bioscopen kun je nu heerlijk liggen
Film & Serie

In deze Nederlandse bioscopen kun je nu heerlijk liggen

Wat is er nou mooier dan op een koude dag lekker onder een dekentje een filmpje te kijken thuis? Je zou zeggen dat dit de ultieme manier is om van een film te genieten. Maar sinds kort is er een nog betere manier. Op verschillende plekken in Nederland heb je namelijk lig bioscopen. In deze bioscopen heb je de allernieuwste films, op groot scherm, met de comfort van een lekker bed.

Liggend film kijken

Afgelopen zomer introduceerde Pathé al hun eerste relax seats in Breda. Heerlijk je bioscoopstoel achterover gooien, voetjes omhoog en lekker een filmpje kijken. Ook VUE heeft nu vestigingen die een Deluxe seating aanbieden, waarbij je stoel helemaal achterover kan.

Maar het kan nog gekker. Er is tegenwoordig zelfs een échte beddenbioscoop waar je dus niet in een bioscoopstoel of fauteuil zit, maar letterlijk in een groot tweepersoons bed ligt. Dat is toch wel het ultieme Netflix & Chill gevoel.

Beddenbioscoop Theater Amsterdam, Ligbioscoop

Beddenbioscoop in Amsterdam

De Beddenbioscoop vind je in het Theater Amsterdam in de Houthavens. Daar staat nu een 4200 vierkante meter grote bioscoopzaal die plaats biedt voor 15 tweepersoons boxspring bedden. Natuurlijk allemaal op veilige afstand van elkaar.

Elk tweepersoonsbed staat op een verhoogd plateau, waardoor jij je favoriete film in de liggende houding perfect kan zien. De beddenbioscoop opent op 7 juni zijn deuren en blijft geopend t/m 23 juni 2021.

Pathé Relax Seats

Bij Pathé heb je de Relax Seats in zowel Breda als in Eindhoven. De Relax Seat heeft een elektrische bediening waarmee je de rugleuning naar achter zet en de voetenbank uitklapt. Zo staat je stoel in je favoriete stand en kan je ontspannen van de film genieten.

Iedere stoel is bovendien voorzien van een tafeltje, zodat jij je koude drankje en snacks altijd dicht bij de hand hebt. De zalen met Relax Seats zijn dusdanig opgebouwd dat je vanaf iedere stoel perfect zicht hebt op het scherm.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pathé (@pathe) op

WollyWoud in Almkerk

Wil je nóg luxueuzer een filmpje kijken dan moet je naar Almkerk, of all places. Daar heb je namelijk de bios WollyWoud waar je een heus VIP arrangement hebt. En dat arrangement is het meer dan waard.

In deze bioscoop kun je zelfs vanuit je luie stoel bestellen. Is je drankje op of het je trek in nog een snack? Met één druk op de knop staat de bediening aan je stoel om je bestelling op te nemen.

wollywoud bioscoop deluxe almkerk

VUE Deluxe

Ook Bioscoopketen VUE heeft een voor de luie kijker een speciale seating. In maar liefst zeven steden, waaronder Den Bosch, Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Doetinchem, Hoogezand en Nijmegen biedt VUE hun Deluxe concept aan.

De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot je praktisch in ligstand ligt. Voorzien van een voetenbank en cupholder in de armleuning lig je ook hier als een koning(in).

Toch liever vanuit je eigen stoel of bank een film of serie kijken? Check dan hier de nieuwste films en series op Netflix, Videoland en Prime Video.