villa on the rocks6
Travel

In deze brute villa heb je vanaf de slaapkamer uitzicht op een enorm zwembad

In Bandol, Frankrijk vind je deze gruwelijke villa die je gegarandeerd een unieke ervaring oplevert. Met de zee en prachtige wijngaarden in de buurt kan het bijna niet beter worden: je hebt namelijk vanaf de slaapkamer uitzicht op het zwembad!

De On The Rocks villa heeft namelijk een mega zwembad van 28 meter lang. Vanaf de slaapkamer heb je niet zomaar een uitzicht op het zwembad. Je kijkt namelijk niet op het zwembad uit, maar ín het zwembad. Je slaapkamerraam is dus eigenlijk een glazen zijwand van het bad.

Verder heb je in de villa 4 slaapkamers en wel 2 design woonkamers die aan elkaar aansluiten. Vanuit 4 terrassen en een tuin kun je het geweldige uitzicht en de prachtige omgeving aanschouwen. De hele villa is door een Franse architect die zelfs prijzen voor zijn designs heeft gewonnen. Deze villa is dus een echte winnaar!

Voor €1900 per nacht kun je het zelf meemaken en loungen in deze toffe villa. Je kan er met 8 man verblijven, dus om het betaalbaarder te maken kunnen de kosten worden gesplit. Meer informatie over het boeken van de On The Rocks villa vind je in de link.

Hieronder meer foto’s van deze legendarische villa.

villa on the rocks3 villa on the rocks7 villa on the rocks4 villa on the rocks5 villa on the rocks2 villa on the rocks 1