Geld & Carrière

Dag in het leven van de 23-jarige multimiljonair Iman Gadzhi in Dubai

iman-gadzhi-dag-in-leven-dubai
Dit is hoe jonge miljonair Iman Gadzhi zijn dag doorbrengt Foto: Instagram @imangadzhi

In de sprankelende stad Dubai, waar luxe en rijkdom hand in hand gaan, bevindt zich een jonge miljonair genaamd Iman. Hoewel hij bekend staat om zijn momenten van extreme focus, zijn andere dagen gevuld met spannende activiteiten en duren aankopen die de verbeelding te boven gaan. Laten we een kijkje nemen in het leven van deze succesvolle jongeman.

Iman’s sportieve uitdagingen

Iman begint zijn dag met een sportieve noot. Hij daagt zijn vrienden uit voor een potje tennis, maar dit is geen gewoon potje. De inzet is hoog, aangezien de winnaar 1000 dollar per wedstrijd ontvangt. Hoewel Iman bekendstaat om zijn sportiviteit, verloor hij deze keer rustig 6.000 dollar. Gelukkig maakt hij zich daar geen zorgen over, want hij weet dat hij dit bedrag binnen de kortste keren weer zal terugverdienen.

Die 6.000 dollar lijken misschien veel, maar het valt in het niet bij wat Iman enkele uren later uitgeeft. Hoewel hij er geheimzinnig over doet, heeft hij iets gekocht ter waarde van maar liefst 4 miljoen dollar. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het hem nog eens een half miljoen gekost om deze geheimzinnige aankoop op de plaats van bestemming te krijgen.

De moeder verrassen met luxe

Iman is niet alleen gefocust op zijn eigen luxe, maar hij zorgt ook voor zijn dierbaren. Hij verraste zijn moeder met een Hermès tas ter waarde van 30.000 dollar. Echter, Iman zou Iman Gadzhi niet zijn als hij hier niet een speciale deal voor had gekregen via Hermès. Hierdoor hoefde hij slechts 10.000 dollar te betalen, waardoor hij direct een winst van 20.000 dollar maakte. Met dit geld kan hij weer een paar extra potjes tennis spelen en zijn verliezen compenseren!

Hoewel Iman geniet van zijn luxueuze levensstijl, vergeet hij zijn professionele verplichtingen niet. Zijn dag eindigt met een ontmoeting met de oprichter van Telegram, een buitengewoon rijke en invloedrijke persoon. Deze ontmoeting biedt Iman de kans om waardevolle inzichten en connecties op te doen. Na de ontmoeting volgt hij dit op met digitale teamvergaderingen, aangezien er toch nog even gewerkt moet worden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iman Gadzhi (@imangadzhi)