Ikea Sjömärke oplaadstation draadloos opladen
Tech

Verander je bureau in een oplaadstation voor je telefoon met deze gadget

Met deze handige gadget kun je je telefoon opladen gewoon door deze op je bureau of favoriete meubelstuk neer te leggen (zonder kabels). Ikea is altijd op zoek om het leven makkelijker te maken, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. Na hun samenwerking met Sonos richt de Zweedse meubelgigant zich nu op de hightech scene.

Ikea Sjömärke & Republic of Gamers

Maar het oplaadstation komt samen met een hele nieuwe serie aan handige gadgets. Alle artikelen bevatten accessoires om ons leven nog makkelijker te maken dan dat het al is. Het eerste product uit de nieuwe serie gaat bij de naam Sjömärke, een oplaadstation voor het draadloos opladen van smartphones die, zoals ze zelf zeggen, “harmonisch opgaat in het interieur”.

Sjömarke is het oplaadstation dat met behulp van plakstrips of schroeven onder nachtkastjes, bureaus of andere houten ondergronden kan worden bevestigd. Op deze manier moeten vervelende kabels worden vervangen, die niet alleen voor onrust zorgen in het interieur, maar ook gewoon onpraktisch zijn.

Ikea Sjömärke oplaadstation draadloos opladen

Ondergronden

Het oplaadstation kan onder een oppervlakte van maximaal 2.2 centimeter worden bevestigd. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de Sjömarke niet door metaal kan dringen. Het apparaat kan worden bevestigd doormiddel van dubbelzijdig plakband of schroeven.

Hoewel deze opladers binnen een niet al te lange tijd overbodig zullen worden door opladen op afstand, kun je tot die tijd doen met een oplossing als de Ikea Sjömärke. Op deze manier heb je nooit meer last van irritante kabels die overal en nergens door de kamer verspreidt liggen. De Sjömärke is verkrijgbaar voor €34,99.