Tech

IKEA verbaast iedereen met deze absurd goedkope speaker

ikea-goedkope-speaker

IKEA heeft net een aankondiging gedaan van een gloednieuwe speaker. Ben je op zoek naar een draagbare en waterdichte speaker voor een lage prijs? Dan is de nieuwe VAPPEBY speaker van IKEA misschien wel de perfecte keuze! Benieuwd naar wat deze speaker allemaal in petto heeft? Lees dan snel verder. 

De VAPPEBY speaker

De VAPPEBY speaker van IKEA is een geweldige draagbare speaker die perfect is voor alle buitenactiviteiten. Met een batterijduur van 80 uur bij 50% volume, kun je zonder zorgen genieten van jouw muziek op Spotify terwijl je op avontuur bent. Bovendien is de speaker compact en draagbaar, waardoor het gemakkelijk is om hem overal mee naartoe te nemen. Deze speaker is dus perfect voor je zomerse trip.

Daarnaast is deze super bluetooth speaker makkelijk in gebruik. Verbinden met bluetooth is extreem eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de speaker te koppelen met je smartphone of tablet en je kunt direct beginnen met muziek luisteren. De speaker is daarnaast verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, geel en rood. Het apparaat is daarnaast stof- en waterbestendig is. Deze speaker is geschikt voor bijna elke situatie!

vappeby speaker ikea waterbestendig

Wanneer is deze speaker perfect?

Deze speaker van IKEA is perfect voor verschillende situaties. Zo is de speaker geweldig voor een dagje in het zwembad, waar je zonder zorgen kunt genieten van jouw muziek terwijl je van de zon en het water geniet. Ook tijdens het kamperen is de VAPPEBY speaker een geweldige aanvulling. Met een lange batterijduur en waterbestendigheid kun je jouw favoriete nummers de hele dag door beluisteren terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over waterschade.

Dankzij het compacte ontwerp kun je de speaker gemakkelijk verplaatsen en op verschillende plekken plaatsen, zonder dat je veel ruimte nodig hebt. De speaker is vanaf april beschikbaar bij de IKEA. Er wordt verwacht dat deze speaker slechts 15 euro gaat kosten, wat natuurlijk een bijzonder lage prijs is voor een speaker van zo’n kwaliteit!

praktische bluetooth speaker Ikea