Tech

IKEA en Sonos slaan handen ineen met een hele dikke collectie

IKEA en Sonos slaan handen ineen met een hele dikke collectie e1561808170122

Dikke design speakers die betaalbaar zijn? Dat lijkt iets wat niet echt mogelijk is. Maar IKEA en Sonos hebben de handen ineen geslagen om de betaalbare SYMFONISK collectie te maken. Dit zijn speakers die naast top kwaliteit ook heel erg mooi staan in jouw huis.

Deze collectie bestaat uit bijvoorbeeld een tafellamp-speaker en een boekenplank-speaker met WiFi. Dankzij nieuwe technologie worden geluid en licht op een prachtige manier gecombineerd. Het geeft een mooie sfeer in huis en het geluid wat er uit komt is super goed.

Dankzij de opberg functie is het ook nog eens een nuttige uitvinding. Met hulp van de bekende IKEA haakjes kun je de boekenplank op bijna elke spot in jouw huis vastzetten. Verticaal of horizontaal? Alles is mogelijk!

Deze colab van twee van de meest innovatieve bedrijven valt bij ons in ieder geval enorm in de smaak. IKEA richt zich de laatste jaren veel op het ontwikkelen van smart products. Dit zorgt voor gemak en onder apparaten en snoeren in huis, dat is wat we willen! De prijs van deze nieuwe tafellamp en boekenplank? De lamp is te koop voor €179 en de boekenplank is verkrijgbaar voor €99.95. Doen?

IKEA en Sonos slaan handen ineen met een hele dikke collectie1

IKEA en Sonos slaan handen ineen met een hele dikke collectie2

IKEA en Sonos slaan handen ineen met een hele dikke collectie3

IKEA en Sonos slaan handen ineen met een hele dikke collectie4