lengte jongeheer
Health

Dit is volgens vrouwen de ideale lengte van jouw jongeheer

Groot, klein, dik, dun, recht of krom. Je hebt ze in vele soorten en maten. En door al die verschillen zijn veel mannen toch wel eens onzeker over hun kleine vriend. Elke man heeft hem stiekem wel eens opgemeten. Maar mannen, wisten jullie wat de ideale lengte is volgens vrouwen?

Onderzoek naar de ideale lengte

Elke man is dus wel eens onzeker over zijn pielemuis, dat is helemaal niet gek. Maar het is tijd dat we hier wat opener over gaan praten met z’n allen. Want op elk potje past een dekseltje en vrouwen houden van verschillende vormen en maten. Toch willen we stiekem wel weten welke maat vrouwen gemiddeld het liefst onder de dekens hebben.

Er is nu baanbrekend onderzoek gedaan naar de ideale lengte. In Los Angeles is onder vele dames gevraagd wat de perfecte maat is en waar ze het meeste van genieten. Veel mannen denken: hoe langer, hoe beter. Maar is dit eigenlijk wel zo? De Universiteit van Los Angeles deed onderzoek en kwam tot een conclusie

ideale_lengte

Size does matter

Door middel van een 3D printer maakten onderzoekers op de Universiteit verschillende lengtes en vormen. Deze kunstwerken varieerden van 10 cm tot 21,50 cm. Daarna ontvingen 75 vrouwen al deze items thuis. De vrouwen vergeleken en deden de test. Welke vorm en maat vinden zij het fijnst? Hierna vulden zij een vragenlijst in en de analyse kon beginnen.

Er kwam een bijzondere conclusie uit het onderzoek: vrouwen willen tijdens een one night stand iets anders dan in een relatie. 16,26 centimeter werd als fijnst ervaren voor een eenmalige stoeipartij. Voor een relatie gaan ze liever voor iets kleiner: 16 centimeter. Een klein verschil, maar toch opvallend.

Hoe scoort Nederland?

Voor Nederlanders is dit toch even slikken. De gemiddelde lengte van de Nederlandse man is namelijk 14,8 centimeter. Toch een kleine kanttekening: het onderzoek is gedaan onder enkel Amerikaanse dames. Grote kans dat Nederlandse dames met een iets kleinere variant ook genoegen nemen. In ieder geval mogen we allemaal trots zijn op onze jongeheer.