I am Groot
Film & Serie

Groots nieuws: Marvel kondigt onverhoeds I Am Groot aan

Disney+ heeft tot groot genoegen van MCU fans de premièredatum aangekondigd voor de door Marvel Studios geproduceerde serie I Am Groot. Het is inmiddels al een tijdje geleden dat de serie officieel werd aangekondigd, maar deze premièredatum komt toch wel uit de lucht vallen.

I Am Groot animatieserie

Het ambitieuze project is een serie korte animatiefilms die allemaal zijn gebaseerd op de extreem succesvolle Guardians of the Galaxy-franchise. In de serie volgen we Baby Groot die hard op weg is te groeien naar de Groot die we kennen uit de films.

De serie is volledig bedacht door de filmregisseur Ryan Little, die tevens als hoofdschrijver betrokken is bij het project. Kirsten Lepore zal de regie op zich nemen. I Am Groot kennen we natuurlijk allemaal uit de Guardians-vakantiespecial, die dit jaar tevens in première gaat op Disney.

I Am Groot

En als dat nog niet genoeg is, kunnen we ook weer uitkijken naar Guardians of the Galaxy Vol. 3, die ergens in mei 2023 zal gaan uitkomen. I Am Groot is deze zomer al te bewonderen, op 10 augustus om precies te zijn:

Nieuwe Marvel films en series

10 augustus duurt natuurlijk nog wel even. Tot die tijd zijn er nog ontzettend veel Marvel series en films te bekijken op Disney+. Bof jij even dat wij bijna wekelijks schrijven over de nieuwste titels die nog gaan uitkomen, of die je absoluut gezien moet hebben.

Moon Knight en Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn hier goede voorbeelden van, om nog maar niet te spreken over She-Hulk. Kortom, er is ontzettend veel keuze als het neerkomt op de nieuwste Marvel Cinematic Universe producties. Lees ook eens één van deze artikelen: