gamestoel gaming pc
Tech

Hypermoderne gamestoel is dé droom van elke liefhebber

Een onvergetelijke game ervaring nodig? Dan zal het concept voor de gamestoel van Razer als muziek in je oren klinken. Deze bijna futuristische stoel heeft een 60-inch scherm die rond je gezicht draait. Razer Project Brooklyn is ontworpen om een onvergetelijke ​​game-ervaring te bieden alsof je in een cockpit zit.

Gamestoel Van De Toekomst

De hypermoderne stoel tilt het idee van een curved gaming-scherm naar een hoger niveau door een oprolbaar OLED-paneel te gebruiken om een ​​gezichtsveld van 180 graden te creëren. Wat deze stoel echt futuristisch maakt is dat je met één druk op de knop de stoel als het ware kan in- of uitschuiven om extra ruimte te besparen. Het scherm zal zichzelf ook oprollen en verdwijnen in de stoel.

gamestoel gaming pc

De Razer Project Brooklyn komt compleet met een inklapbare tafel waarop je je muis en toetsenbord kunt leggen. Gebruik je liever een controller? Dan klap je de tafel terug in de armleuningen. Wat ook een geweldige toevoeging is, is dat de stoel reageert op de games die je speelt. Verwacht dus dat de stoel gaat trillen als je gamepersonage in het water springt of beschoten wordt.

Maar dit is niet de eerste game stoel die het bedrijf op de markt heeft gebracht. In oktober debuteerde het bedrijf met de “Razer Iskur”. Deze stoel wordt echter zonder display geleverd, wat de prijs waarschijnlijk een stuk lager maakt dan zijn ‘grote broer’, de Brooklyn. De populariteit van de Iskur was onder andere te danken aan de ‘relatief’ lage prijs van $ 499.

gamestoel

Mogelijke Prijs

Razer heeft niet nog niet bekend gemaakt hoeveel Project Brooklyn gaat kosten, maar de verwachting is dat je er aardig voor in de buidel moet tasten. LG bracht bijvoorbeeld onlangs een eigen oprolbare display op de markt, een 65-inch OLED-paneel. Deze werd vorig jaar gelanceerd voor $87.000.

Wanneer de stoel op de markt gebracht gaat worden is nog onduidelijk. Het gerucht gaat dat ze van plan zijn om het eerst te gaan testen met de beste e-sporters en populaire influencers om publiciteit te creëren. Of game je liever vanuit bed? En hou je ervan om het te combineren met Netflix? Dan is dit Netflix en Game bed zeker iets voor jou!